Alexandra Crişan şi-a câştigat un loc la ”The Four – Cei 4” – FOTO

De: Cristiana Trifu / 11.04.2018, 13:00
Alexandra Crişan şi-a câştigat un loc la ”The Four – Cei 4” - FOTO
Alexandra Crişan, cea care a reuşit să ocupe în a doua ediţie ”The Four – Cei 4” un scaun, în locul Nicoletei Nucă, mărturiseşte că visul său a fost să devină... notar! Însă un notar care cântă mult şi extrem de bine!

Alexandra a intrat pe scenă la ”The Four – Cei 4” cu un plan foarte bine stabilit: să cânte, să o provoace la duel pe Nicoleta Nucă şi să îi ocupe scaunul. ”Vreau să o provoc pe Nicoleta Nucă azi, de patru ani aştept duelul acesta!”, a spus Alexandra, care a întâlnit-o ultima dată pe Nicoleta pe scena ”X Factor”.
âPrima melodie a Alexandrei nu a primit doar voturile juraţilor, ci şi multe aprecieri, iar Feli a mărturisit şi ea că dacă Alexandra nu a reuşit până acum în muzică este doar pentru că nu a avut echipa potrivită lângă ea. Cu cele patru voturi primite din partea juraţilor, Alexandra şi-a văzut o parte din vis împlinit, dar nu a renunţat la gândul de a o provoca pe Nicoleta, în ciuda faptului că Antonia, Feli, Cheloo şi Carla’s Dreams au avertizat-o că lupta nu va fi una deloc uşoară. Alexandra a fost însă cea care a reuşit să atingă o mare parte din publicul prezent, astfel că aceasta a fost votată să rămână în competiţie, pe unul dintre cele patru scaune.

”Nu am ştiut că vreau să devin cântăreaţă, am ştiut că vreau să devin… notar! Dar voiam să cânt, oricare ar fi fost profesia mea. Încurajată de familie, fac şi studiez muzică de când mă ştiu. Am fost un copil care s-a exprimat mereu prin muzică, care a crescut cu muzică şi consider că vocea şi emoţia mea sunt suma tuturor trăirilor mele de până acum”, povesteşte Alexandra, care a avut primul duet din viaţa ei alături de tatăl său, în copilărie.
Tot familia este cea care îi dă Alexandrei şi acum putere pentru toate încercările curajoase pe care le face. ”Secretul forţei mele este familia. E de-ajuns să îi văd acolo şi deja prind puteri, am mai multă energie şi mă ambiţionez, orice greutate este mai uşor de îndurat atunci când îi simt alături. Bryan are muzica în sânge, cântă, aplaudă, dansează şi se bucură de fiecare moment de la repetiţii sau filmări. Când e înconjurat de muzică îi poţi vedea fericirea pe faţă. E un copil tare bun!”, spune mândră Alexandra.

Bătălia pentru un loc printre Cei 4 continuă şi sâmbătă, de la ora 20.00, când noi challengeri, tineri muzicieni talentaţi şi dornici să se afirme, vor încerca să obţină un loc ocupat de cei patru artişti aflaţi pe scaune, astfel că niciunul dintre ei nu va fi în siguranţă! Fiecare challenger va cânta o melodie, iar juraţii Antonia, Feli, Cheloo şi Carla’s Dreams vor evalua prestaţia sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraţilor au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.

Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger şi unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicaţiei ”The Four – Cei 4”, iar cântăreţul cu cele mai multe voturi se va aşeza pe scaun. În situaţia în care unul dintre ”Cei 4” îşi piede locul, există o şansă de salvare: Artiştii care au ocupat de-a lungul competiţiei un scaun pot fi votaţi de telespectatori prin intermediul aplicaţiei ”The Four – Cei 4” timp de 24 de ore din momentul părăsirii competiţiei, iar patru dintre ei, care au obţinut cele mai multe voturi, pot fi întorşi direct în semifinală. Challengerii care nu reuşesc să obţină un scaun, nu pot fi readuşi în competiţie.

Lupta pentru a rămâne unul dintre ”Cei 4” vine însă şi cu o mulţime de avantaje, iar cu fiecare săptămână în plus în care reuşesc să îşi păstreze scaunul, aceştia vor avea ocazia să lucreze cu specialiştii industriei muzicale româneşti.

  

Tags: