Alexandra Dinu, despre momentul de răscruce „Căutam o renaştere! M-am anulat pe mine, iar la final m-am regăsit foarte confuză.”

De: Cristiana Trifu / 27.09.2017, 14:12
Alexandra Dinu, despre momentul de răscruce
După o carieră de 17 ani în Italia, Alexandra Dinu face o schimbare importantă în viaţă ei. Actriţa a povestit cum a părăsit Italia pentru Hollywood.

Vedeta a decis să facă acest pas după o perioadă extrem de grea din viaţa ei şi a fiului ei, Mario.

Dieta Alexandrei Dinu. Slăbeşti 6 kilograme fără efort şi fără înfometare

Soţia lui Adrian Mutu şi-a arătat sânii voluptoşi! Total lipsită de inhibiţii! Aşa l-a cucerit pe „Briliant

Bătaie până la sânge în restaurant! Adrian Mutu şi Sabin Ilie şi-au spart faţa, iar motivul e…

Cum arată acum Mario, fiul Alexandrei Dinu şi al lui Adrian Mutu!

Alexandra Dinu, în cea mai perversă scenă!

Adi Mutu, SMS către Bianca: „Aş vrea să fiu în tine, să te simt! Tu eşti prima femeie care…”

Adrian Mutu: „Am adunat destui bani, bineînţeles mi-au luat şi fostele neveste destui” – VIDEO

„Eram foarte tanara cand am devenit mama, iar la scurt timp am ramas doar noi doi, eu si Mario, insa nu pot spune ca am fost vreodata singura. Am invatat foarte multe lucruri impreuna cu el, am crescut practic impreuna. Chiar si in cele mai dificile momente am stiut ca Mario este tot ceea ce mi s-a intamplat mai bun, iar asta mi-a dat forta sa merg mai departe”.

„Căutam, într-un mod sau altul, o renaştere. Acest lucru se întâmpla după o perioadă foarte grea. Fiul meu, Mario, suferise două operaţii la inimă, timp în care i-am acordat toată atenţia. Au fost doi ani în care am anulat tot, practic m-am anulat pe mine, iar la finalul lor m-am regăsit foarte obosită şi confuză. Oricum, eu am fost întodeauna adepta schimbărilor şi orice schimbare este o evoluţie pentru mine. Nu am plecat în America în căutarea rolului vieţii. Acesta poate veni de oriunde acum pentru că nu mai există graniţe în cinematografie. America este, pur şi simplu, doar o nouă etapă din viaţa mea“, a declarat Alexandra Dinu intr-un interviu pentru revista Elle.