Alexandra Dinu şi secretul părului blond

De: Nicoleta Nicolae / 26.05.2015, 11:00
Alexandra Dinu şi secretul părului blond
Alexandra Dinu a descoperit noi metode eficiente de îngrijire a părului blond, în mod special după ce a ales o nouă nuanţă pentru vara lui 2015. Actriţa dezvăluie care sunt secretele din spatele părului său frumos, sănătos şi plin de volum.

“De regulă nu îmi schimb radical culoarea părului decât atunci când un rol mi-o cere. Însă îmi place să descopăr noi nuanţe de blond, aşa cum am făcut recent când am optat pentru un mix de Ivory Nude Blonde şi Sand Nude Blonde din noua gamă de vopseluri de la Elgon. Sunt nuanţe fresh, numai potrivite pentru vară”, declară Alexandra Dinu.

Pentru îngrijire, Alexandra mizează atât pe uleiuri şi măşti naturale cât şi pe un produs revoluţionar şi inovator de îngrijire, care acum nu-i lipseşte niciodată din geantă.

“De-a lungul timpului am încercat multe tratamente naturiste pentru a-mi păstra părul sănătos şi plin de volum. Părul blond necesită o îngrijire atentă şi mereu folosesc uleiul de argan sau măşti naturiste cu ulei de măsline, gălbenuş de ou şi câteva picături de lămâie pentru ca acesta să fie frumos şi plăcut la atingere. De curând am descoperit însă un nou produs minune, Sublimia de la Elgon, premiat internaţional pentru inovaţie. Acesta disciplinează şi texturizează părul, are acţiune Anti-Ageing, oferă luciu şi protejează de razele UV. Nu-mi lipseşte niciodată din trusa mea de produse cosmetice. Când am o premieră de film aplic produsul dimineaţa, imediat după duş, iar până seara părul arată minunat”, mărturiseşte Alexandra Dinu.