Alexandra Dulgheru s-a calificat în sferturi la Wimbledon

Apropo.ro / 06.07.2006, 10:38
Alexandra Dulgheru s-a calificat în sferturi la Wimbledon
Jucatoarea Alexandra Dulgheru, cap de serie numarul 16, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finala ale probei de simplu junioare de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, a anunțat site-ul oficial al competiției. Dulgheru a învins-o, în turul trei, cu

Jucatoarea Alexandra Dulgheru, cap de serie numarul 16, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finala ale probei de simplu junioare de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, a anunțat site-ul oficial al competiției.

Dulgheru a învins-o, în turul trei, cu scorul de 6-2, 6-4, pe taiwaneza Yung-Jan Chan, cap de serie numarul 2, și va juca, în faza urmatoare a competiției, cu austriaca Tamira Paszek, cap de serie numarul 10, care a trecut, cu scorul de 6-4, 6-2, de cehoaica Katerina Kramperova.

Perechea Petru Luncanu/Peter Lucassen (România/Olanda) s-a calificat în turul doi al probei de dublu juniori de la Wimbledon, profitând de neprezentarea cuplului Pavel Șekov/Emiliano Massa (Rusia/Argentina) în runda inaugurala.

Luncanu și Lucassen vor juca, în faza urmatoare a competiției, cu perechea slovaca Martin Klizan/Andrei Martin, cap de serie numarul 2, care a trecut, cu scorul de 7-5, 7-5, de cuplul Paris Gemouchidis/Ricardo Urzua (Grecia/Chile).

(Redactor: Traian Terzian; [email protected])
Mediafax