Alexandra, fiica lui Carmen Harra, prezice şi ea viitorul!

Apropo.ro / 12.03.2012, 12:37
Alexandra, fiica lui Carmen Harra, prezice şi ea viitorul!
Recent, celebra prezicătoare de la Hollywood Carmen Harra a prezentat-o publicului de fiica sa, Alexandra Harra, care, pe lângă fizicul impresionant, a moştenit şi harul mamei sale.

De mai bine de 20 de ani, de când este stabilită în America, Carmen Harra s-a întors în ţara noastră doar de câteva ori: „Vin cu drag în România, însă nu pot sta prea mult pentru că în America am foarte multe proiecte în derulare – am o emisiune săptămânală la radio şi filmez şi un reality-show despre viaţa mea şi a fiicei mele pentru o televiziune de acolo”.
Ultima oară când a venit, Carmen Harra a făcut turul televiziunilor cu fiica sa, Alexandra, care s-a născut în America, dar vorbeşte şi limba română, pe care a exersat-o alături de bunică. A moştenit de la mama sa harul de a anticipa unele lucruri care se vor petrece în viitor. Alexandra a declarat pentru iulianatudor.ro că „deoarece petrec alături de mama 24 de ore din 24 mai prind şi eu din harul ei. Fiecare din noi are o intuiţie, care se poate dezvolta dacă ştii cum să o exersezi”. Carmen Harra şi-a dat seama de harul pe care îl are pe când era doar un copil şi a fost la un pas să se înece în Someş: „Tata m-a salvat atunci. Îmi amintesc cum mă scufundam în apă şi în momentele acelea a avut loc ceva extraordinar. Am simţit cum văd clar trupul meu, de undeva de deasupra. De fapt, m-am văzut pe mine în apă şi pe mine deasupra apei. Mă uitam de undeva de sus la corpul meu. S-a deschis o lumină în faţa mea şi au apărut nişte oameni într-o aură diafană care mă invitau să merg cu ei. Parcă erau eterici, nişte… oameni ai lui Dumnezeu. Acela a fost momentul în care s-a declanşat harul de a anticipa lucruri”.
Carmen Harra are succes în America. La fel şi fiica sa, care spune că nu s-ar putea adapta uşor la stilul românesc de viaţă: „Când vin în România, mi-e greu să stau mai mult de două săptămâni. Viaţa de aici e altfel, oamenii sunt mai trişti şi mai apăsaţi de problemele lor. E o chestiune de mentalitate, care ne doare pe amandouă. În America oamenii sunt mai împăcaţi cu viaţa lor”, spune Alexandra Harra.