Alexandra Harra, vacanţă de iarnă în Bahamas

Apropo.ro / 23.12.2014, 17:15
Alexandra Harra, vacanţă de iarnă în Bahamas
Alexandra Harra, fiica celebrei Carmen Harra, adoră Crăciunul şi mâncarea tradiţională românească. Este o adevărată bombă sexy, dar de sărbători nu se va abţine de la nimic. Dieta poate aştepta! Dacă va fi cazul, Alexandra se va ocupa de kilogramele în plus după 1 ianuarie! Până atunci, dezmăţ!
 
 
 – Ce îţi place cel mai mult să faci de sărbători?
 
Îmi place mult această perioadă a anului. Îmi plac decoraţiunile de Crăciun: bradul, îngerii, ornamentele de Crăciun, lumânările etc. Este o perioadă magică şi îmi face mare plăcere să decorez casa în spiritul Sărbătorilor de iarnă.
 
 – Tu singură pregăteşti masa de Crăciun? 
 
Nu las pe nimeni să pună mâna pe mâncare. Masa de Crăciun este responsabilitatea mea şi sunt foarte pretenţioasă atunci când vine vorba de gătit. Prietenii şi familia mea iubesc ceea ce le gătesc eu, iar acest lucru îmi face mare plăcere.
 
 – Ce nu-ţi lipseşte niciodată de pe masa de Crăciun?
 
Sarmale!
 
 
 – Care este mâncarea ta preferată de Crăciun? 
 
Mâncarea tradiţională românească: sarmale, mici, mămăligă, cârnaţi, murături etc. Crăciunul trebuie să ne găsească cu masa îmbelşugată, în compania familiei şi a prietenilor, fără să ne gândim la calorii sau diete. De kilogramele în plus ne putem ocupa după 1 ianuarie.  
 
 
– Dă-ne o reţetă, te rog!
 
În această perioadă, îmi place să prepar Salată de boeuf. Mai întâi fierb un piept de pui, cartofii si morcovii. Când s-au fiert, le punem într-un castron şi adaugăm mazăre verde, castraveţi muraţi, maioneză, muştar şi piper negru proaspăt măcinat. Se aşează salata pe un platou şi se  ornează cu ardei roşu tăiat fâşii şi măsline delicioase. 
 
 – Cum petreci Crăciunul şi Revelionul, anul acesta? 
 
De Crăciun voi fi în Florida, alături de mama mea, Carmen. Este o tradiţie ca în fiecare an să organizăm o masă pentru întreaga familie şi prietenii apropiaţi, totul pe muzică românească. De Revelion, voi sta cu mama pană la miezul nopţii, iar apoi voi ieşi în oraş împreună cu câţiva prieteni.
 
 
 
 
 – Care e cel mai frumos cadou pe care l-ai primit vreodată de Crăciun?
 
Oricine ne cunoaşte, ştie că iubim foarte mult animalele. Acum câţiva ani, din păcate, una dintre pisicile noastre s-a îmbolnăvit şi a murit. Mama şi cu mine am avut inimile frânte, mai ales că se întâmpla îninte de vacanţă. În acelaşi an, am fost însă, în timp ce uşa casei noastre din Florida a fost uittă deschisă, un alt pisoi şi-a făcut apariţia în viaţa noastră. Acest pisoi portocaliu a apărut în uşă, uitându-te la mine cu ochii săi negri şi  mari. Desigur, l-am primit, l-am hrănit şi i-am oferit o casă. Numele lui este Louis Vuitton, iar el nu ne-a mai părăsit de atunci. Într-un fel, simt că el a fost trimis pentru a înlocui fosta noastră pisicuţă. Louis a fost cel mai frumos cadou de Crăciun primit vreodată.
 
 
– Ce îţi doreşti anul asta de la Moş?
 
Pentru mama mea, multă sănătate şi fericire. Dar dacă cineva vrea să-mi trimită un milion de dolari într-un plic, promit să nu mă supăr.
 
 
  – Unde mergeţi în vacanţa de iarnă?
 
 Mergem la Bahamas!
 
 
Dana Popa