Alexandra Ivan, vocea de catifea de la Apropo Unplugged

Apropo.ro / 30.03.2009, 14:00
Alexandra Ivan, vocea de catifea de la Apropo Unplugged
Astazi iti facem cunostinta cu Alexandra Ivan, vocea trupei Alexandra & Alec si un compozitor nonconformist.

Pe 2 aprilie, Apropo.ro iti prezinta primul unplugged din online-ul romanesc, sustinut de Marius Nedelcu si Alexandra & Alec alaturi de Dragos Leca (bass) si Rafael Olivera Sanchez(percutie).

Astazi iti facem cunostinta cu Alexandra Ivan, vocea trupei Alexandra & Alec si un compozitor nonconformist.

Alexandra Ivan (voce)

Alexandra Ivan s-a nascut pe 10 mai 1987 la Oradea. A inceput sa cante si sa compuna la 12 ani, inregistrandu-si primele piese (" Soarele meu" si "Daca ma iubesti") in 2001, sub indrumarea producatorului Gabriel Baruta.

Au urmat numeroase aparitii radio si TV pe plan local, inclusiv un videoclip pentru piesa "Daca ma iubesti".

La 16 ani, Alexandra s-a mutat in Bucuresti si a inceput sa compuna pentru artisti precum Morandi, Foisorul de Foc si Neylini si sa colaboreze cu numerosi artisti din zona hip-hop underground (Jepcar, Jazza, Interpretabil, SWeed).

In ianuarie 2008 l-a reintalnit pe Alec Sandor, jumatatatea care ii lipsea, in muzica si in viata.

Alexandra & Alec sunt cunoscuti de iubitorii de muzica pop si pop-rock pentru piesele "Beautiful Life", "Asculta-ma" (castigatoare a locului III la "Battle Of Songs 2008") si "Blonde Girl".

Alexandra a studiat canto clasic (cu Ciprian Nica) si de muzica usoara (cu prof. Stela Bonas), dar a ramas la un stil de interpretare aparte, folosindu-si exclusiv vocea de cap si un timbru pe care multi il catalogheaza drept "de catifea".

Vezi galeria foto, pe Showbiz.ro!

Alexandra Ivan

Despre concertul unplugged sustinut alaturi de Marius Nedelcu, Alexandra spune ca "E o sansa, una frumoasa, sa ne deschidem inimile pentru voi, sa urcam pe aceeasi scena cu oameni minunati si sa dam ce avem mai bun. Pentru mine, muzica e libertate, improvizatie, sentiment: veti regasi toate acestea in concertul de pe 2 aprilie!"

Castiga 25 de invitatii duble la concertul Marius Nedelcu/Alexandra & Alec Unplugged!

Citeste mai multe pe Showbiz.ro!

Foto: Ciprian Strugariu ; Machiaj: Iulia Roman; Vestimentatie: Alexandra Purdila (Shinzo Consulting)