Alexandra Maria Lara, pe locul I în topul celor mai frumoși germani

Apropo.ro / 02.05.2005, 14:05
Alexandra Maria Lara, pe locul I în topul celor mai frumoși germani
Actrița de origine româna Alexandra Maria Lara se afla pe primul loc într-un top al celor mai frumoși oameni din Germania, realizat de redactorii publicației Bild dupa modelul revistei americane "People", care a facut de curînd clasamentul celor mai frumoși oameni din


Actrița de origine româna Alexandra Maria Lara se afla pe primul loc într-un top al celor mai frumoși oameni din Germania, realizat de redactorii publicației Bild dupa modelul revistei americane „People”, care a facut de curînd clasamentul celor mai frumoși oameni din lume.

Pe primul loc în topul realizat de Bild se afla actrița de origine româna Alexandra Maria Lara, remarcata în special în urma filmului „Caderea”, despre ultimele zile din viața lui Adolf Hitler. Ea a reușit sa devanseze, în ochii celor de la Bild, vedete precum Heidi Klum, Sarah Connor sau Claudia Schiffer.

„Ea este cea mai frumoasa dintre noi. O ființa tandra și minunata. Proaspata ca un vînt de primavara, absolut naturala. La ea farmecul exterior se combina cu inteligența, ambiția și credibilitatea”, scrie „Bild”. Alexandra Maria Lara, în vîrsta de 26 de ani, a primit în luna februarie premiul Camera de Aur pentru cea mai buna actrița într-un film german.

Actrița de origine româna este urmata în clasament de actorul Moritz Bleibtreu (33 ani) și de cîntareața Sarah Connor (25 ani). Pe locul al patrulea se afla capitanul echipei naționale de fotbal a Germaniei, Michael Ballack, în timp ce top-modelul Heidi Klum se afla abia pe poziția a cincea.

În topul celor mai frumoși germani se mai afla Claudia Schiffer (8), selecționerul echipei de fotbal a Germaniei, Jurgen Klinsmann (14), fosta patinatoare Katarina Witt (15), pilotul de Formula 1 Ralf Schumacher (18), fostul președinte al Germaniei, Richard von Weizsacker (21), actrița Diane Kruger (22), fostul tenisman Boris Becker (23), Steffi Graf (44) sau Karl Lagerfeld (48).

Mediafax