Alexandra Serb – Mica sirena

Apropo.ro / 05.03.2002, 11:37
Alexandra Serb - Mica sirena
Trupa De Luxe, in care cinta Alexandra, a aparut acum un an si jumatate, iar primul lor album, "Undeva", a fost lansat in vara anului 2001. Stilul dance si componenta exotica a formatiei - ea, blonda, alaturi de cele doua mulatre, Afia si Vanessa - le-au facut cu siguranta remarcate.


Trupa De Luxe, in care cinta Alexandra, a aparut acum un an si jumatate, iar primul lor album, „Undeva”, a fost lansat in vara anului 2001. Stilul dance si componenta exotica a formatiei – ea, blonda, alaturi de cele doua mulatre, Afia si Vanessa – le-au facut cu siguranta remarcate. Lansarea videoclipului melodiei „Da-mi dragostea ta”, difuzat deja pe toate posturile TV de muzica, a prefatat cu fix doua saptamini aparitia „micii sirene” pe coperta revistei Playboy

Alexandra s-a nascut in Bucuresti pe 16 iulie 1982, in zodia Rac. Are 1,68 m si 50 kg. Este mezina familiei Serb – mai are o sora de 25 de ani si un frate de 26. La 15 ani a facut cursuri de modeling. In clasa a IV-a s-a inscris la scoala de muzica, unde a studiat chitara clasica si pian. Este innebunita dupa desene animate – in special „Mica sirena”. Inainte de sedinta foto pentru revista Playboy, ea a facut tot posibilul sa afle subiectul pictorialului, dar in zadar: „Nimeni nu voia sa-mi spuna despre ce va fi vorba. Abia dimineata am aflat ca urma sa fiu sirena. Ideea este originala si mi-a placut foarte mult. Cred ca as renunta pentru o scurta vreme la picioarele mele in schimbul unei cozi de peste. Asa as putea vraji barbatii si s-ar indragosti nebuneste de mine!”.

Despre sedinta foto povesteste cu zimbetul pe buze: „A fost minunat! Echipa este extraordinara si m-au facut sa ma simt la fel. Am trait si o multime de peripetii… una dintre ele a tinut trei zile. Eram sirena, asa ca aveam picioarele legate si nu puteam sa ma misc. Toata lumea ma plimba in brate… am fost o rasfatata!”.

Actorii ei preferati sint Ray Liotta, Al Pacino, Demi Moore, Johnny Depp si Brad Pitt (pe ultimii doi ii admira si pentru fizicul lor) Asculta orice gen de muzica. Are insa ca formatie de suflet pe Linkin Park In viata de zi cu zi prefera tinuta sport pentru ca este o fire activa si merge mult pe jos. Cind are timp face gimnastica si nu tine nici o dieta Adora mincarea de castraveti murati cu sos si tocanita de mazare. Daca ar trebui sa alega intre mincarurile exotice si cele traditionale, atunci cele din urma ar cistiga. Cind sint in turneu, fetele din trupa De Luxe maninca numai cascaval pane Parfumul preferat: Aqua di Gio

A terminat liceul anul trecut si in vara 2002 vrea sa dea examen la Jurnalism si la Teatru, pentru ca ii place sa se vada in pielea mai multor personaje Are un ciine Cocker spaniel in virsta de sase ani, Cleo In timpul liber ii place sa stea cu familia si sa joace carti sau rummy In clasa a VII-a, a fost sarutata pentru prima data de un baiat A citit revista Playboy chiar de la primul numar aparut in Romania, iar preferatele ei sint pictorialele cu Gina Pistol si Roxana Ciuhulescu De un an si jumatate, are un prieten. Cind a aflat ca iubita lui va poza in Playboy, n-a avut nimic impotriva si a sustinut-o in decizia luata. Pentru ca este apropiata de parinti, le-a cerut si lor sfatul. „Mi-au spus ca este alegerea mea si nu trebuie sa fiu influentata. Eu am vrut sa incerc si aceasta experienta. Sunt convinsa ca o sa am numai de cistigat!”. Intre fetele De Luxe n-au aparut invidii dupa ce Alexandra a aparut in c: „Ne intelegem prea bine!”.

Alexandra crede ca, pentru a fi perfecta, o femeie trebuie sa aiba sarm, sa stie cind sa fie sexy, dar si cind sa fie dura. Sa aiba simtul umorului si sa stie sa se puna in valoare. Nu si-a creat niciodata modelul barbatului ideal, pentru ca acesta nu exista, asa ca ar fi inutil. Dar are fanteziile ei: „Nu exista femeie care sa nu viseze la un Fat-Frumos calare pe un cal alb, un pat cu asternuturi de matase, luminari multe si trandafiri rosii!”. Dintre vedetele masculine din Romania ii place Dan Bittman, pentru ca „e un barbat bine”. O zi perfecta pentru Alexandra ar fi una cu patru concerte pe zi: „As fi cea mai obosita, dar si cea mai fericita!”.

SURSA PRO TV Magazin

Tags: