Alexandra Stan a depus plângere împotriva managerului ei, Marcel Prodan

Apropo.ro / 19.06.2013, 09:26
Alexandra Stan a depus plângere împotriva managerului ei, Marcel Prodan
Cântăreața Alexandra Stan a depus, marți, plângere penală la Parchetul Judecătoriei Constanța împotriva managerului ei, Marcel Prodan, cel care a bătut-o și cel pe care îl acuză de șantaj.

Cântăreața Alexandra Stan care a ajuns la spital cu echimoze, după ce ar fi fost bătută sâmbătă de managerul său, Marcel Prodan, pe marginea unui drum național din Constanța, a depus, marți, plângere penală la Parchetul Judecătoriei Constanța împotriva bărbatului, pe care îl acuză de șantaj.

Pe rolul Parchetului Judecătoriei Constanța s-a constituit, marți, o cauză penală în urma plângerii penale formulate de către artista Alexandra Stan împotriva managerului ei artistic, pentru șantaj„, se arată într-un comunicat al procurorilor constănțeni.

În plângerea formulată, Alexandra Stan îl acuză pe Marcel Prodanîn zilele de 14 și 15 iunie a amenințat-o și a lovit-o pentru a o determina să renunțe la pretențiile materiale solicitate ca urmare a prestațiilor sale artistice și încasate de societatea al cărei administrator este bărbatul.

Procurorii urmează să înștiințeze Inspectoratul de Poliție Județean Constanța despre această cauză, iar polițiștii vor începe cercetările.

Citește mai multe detalii despre Alexandra Stan a depus plângere penală împotriva lui Marcel Prodan, pe Mediafax.ro