Alexandra Stan a ieșit din spital! A fost bătută pentru infidelitate?

De: Gabriela Voicu / 22.06.2013, 16:30
Alexandra Stan a fost externată ieri din spitalul din Medgidia, după o săptămână în care a fost supusă unor analize amănunțite, ca urmare a faptului că a fost bătută crunt de impresarul ei, Marcel Prodan.

Alexandra Stan a fost externată ieri din spitalul din Medgidia, după o săptămână în care a fost supusă unor analize amănunțite, ca urmare a faptului că a fost bătută crunt de impresarul ei, Marcel Prodan. La ieșirea din spital, Alexandra a fost așteptată de mai fani care i-au adus flori și cărora le-a dat autografe. Ea a fost internată luni în spitalul din Medgidia, unde, pe lângă investigațiile clinice, a mers și la ședințe de consiliere psihologică.

La externare, cântăreața părea optimistă și a dat de înțeles că după o scurtă perioadă de refacere va reveni pe scenă.

Alexandra și Marcel

„Sunt bine, sunt puțin slăbită de la analize, dar sunt bine. Voi face analize în continuare. Mă duc acasă la ai mei, mă relaxez, câteva zile. După aceea trebuie să mă apuc de treabă. Trebuie să intru în studio, să muncesc. Nu știu dacă voi fi nevoită să renunța la piesele mele. Avocatul meu știe. Oricum, eu sunt pregătită să o iau de la zero. Voi avea avocatul alături de mine, pentru a nu fi înșelată la contracte. Nu m-a căutat Marcel, nu m-a amenințat. Tot ce ține de el nu mă mai interesează. De asta se ocupă avocatul meu. Nu mi-e teamă de momentul când mă voi întâlni cu el. Ce poate să facă? Să mă mai bată o dată? Oricum nu voi fi singură. Nu mă tem pentru siguranța mea, pentru că există legi în țara asta. Am pierdut contracte, am pierdut și timp”, a declarat Alexandra Stan, pentru o emisiune locală.

În timp ce Alexandra susține că a fost bătută de bărbatul care o impresariază din cauza banilor, apropiații acestora vorbesc și despre o idilă care, de ceva vreme, se înfiripase între cântăreață și unul dintre membrii echipei sale muzicale.

În urmă cu câteva luni, artistei i-ar fi picat cu tronc un instrumentist pentru care ar fi fost în stare să-i dea papucii lui Prodan. Presupusa aventură a Alexandrei pare să nu fi fost pe placul unora dintre amicii din trupă, care i-ar fi spus totul lui Marcel Prodan.

Alexandra Stan

Presat de datoria de aproape 40.000 de euro (onorarii neachitate în urma unor concerte) invocată de Alexandra și măcinat de gândul că un coleg de studio trăiește o poveste de amor cu iubita sa, Marcel Prodan a cedat nervos și a bătut-o pe cântăreața care a ajuns apoi la spital cu un ochi vânăt și cu multe răni pe corp.

În perioada următoare, toți cei care lucrează la studioul respectiv, oameni care au avut și au legătură cu cei doi, vor fi citați pentru a fi audiați.

Marcel Prodan ar fi trebuit să se prezinte joi la Poliție pentru a fi audiat. Pe numele său a fost emisă o citație, pe care un polițist a încercat să i-o înmâneze personal la domiciliu, dar nu l-a găsit acasă. „În câteva zile vom emite o altă citație dacă nu se va prezenta la audieri. Îl vom căuta și la studioul său din Constanța, dar și la alte adrese. Nu e dat în urmărire, nu e o persoană căutată. E doar citat în dosarul de șantaj și are obligația să se prezinte pentru lămuriri”, au declarat surse din Poliție.