Alexandra Stan – Artista anului 2011

De: Cătălina Matei / 03.01.2012, 10:35
Alexandra Stan - Artista anului 2011
Alexandra Stan, noua revelaţie a muzicii dance a cucerit toată Europa cu piesa ”Mr. Saxobeat”, iar ecourile acesteia au traversat şi Atlanticul.

Timp de şase săptămâni a fost pe primul loc în Billboard SUA, performanţă reuşită doar de celebrele Madonna şi Lady Gaga. Astfel, putem spune despre Alexandra Stan că este artista anului 2011.


– Alexandra, cum ai descrie tu, pe scurt, anul 2011?

Am avut un an foarte încărcat, dar incredibil în acelaşi timp! Am călătorit foarte mult, am avut multe concerte, am cunoscut oameni noi, mi-am descoperit noi fani! Am trăit la maximum fiecare clipă din viaţa mea!

– De ce crezi că ai prins atât de bine în toată Europa?

Piesa „Mr. Saxobeat” mi-a adus, într-adevăr, recunoaşterea internaţională ca şi artist. Aşa cum am mai spus, cred că am adus un sound nou în muzica dance: saxofonul. În acelaşi timp, versurile melodiilor mele sunt foarte simple, uşor de reţinut, foarte vesele, care crează dependenţă. În plus, cred că şi videoclipul piesei „Mr. Saxobeat” are o idee nouă şi originală.

– Dacă ai face un calcul, cam câte luni ai fost plecată din ţară în 2011?

Nu m-am gândit până acum la asta, pentru ca îmi place ceea ce fac. Să zicem că 8 luni am fost plecată în toată Europa.

– Unde ai întâlnit cei mai frumoşi băieţi?
Oau… nu m-am gândit niciodată la asta! Sincer, tot în România găseşti cei mai frumoşi bărbaţi!

– Ţi-ar plăcea să faci un featuring cu Inna?
Ştiţi ceva ce eu nu ştiu?! Sigur, nu o consider rivală, ci mai degrabă ca pe o colegă de breaslă care se descurcă foarte bine, la fel ca şi alţi artişti români care au cunoscut succesul internaţional.

– Care a fost cea mai mare sumă pe care ai câştigat-o la vreun concert? Ce ai putea sa-ti cumperi de acei bani?

Cred că aş putea să îmi iau un camion de acadele!

– Care au fost mofturile pe care ţi le-ai îndeplinit până acum?
Anul acesta, de ziua mea am fost cu prietenii în vacanţă în Palma de Mallorca. De regulă, nu cheltui mulţi bani pe haine sau încălţăminte, dar acum pot să îmi cumpăr lucruri pe care nu mi le permiteam înainte. Şi cel mai mult îmi place că acum pot să le îndeplinesc visele celor dragi.

– Câţi oameni stau, de fapt, în spatele tau?

Pe managerii mei Andrei Nemirschi şi Marcel Prodan deja îi cunoaşteţi. Ei formează echipa MAAN Studio din Constanţa, locul magic unde sunt create hiturile! Din echipa mai fac parte încă alte trei persoane, fiecare cu un rol important. Practic, sunt 5 oameni care au grijă ca lucrurile să decurgă aşa cum trebuie.

– În copilărie, ce visai să ajungi?

Un superstar!!! Şi am reuşit.

– Cum ţi-ai câştigat primii bani?

Primii bani pe care i-am câştigat au fost din prima mea prestaţie într-un club la începutul carierei mele muzicale. Am fost foarte încântată şi foarte mândră să fiu acolo.

– Alexandra, cum stai cu dragostea? Ce-ţi doreşti tu de la un bărbat?
Sunt veşnic îndrăgostită… de muzică! Sunt într-o perioadă a vieţii mele în care încerc să mă descopăr ca şi artist, de aceea nu am timp să mă implic într-o relaţie serioasă. Încă nu am găsit persoana potrivită. Nu urmăresc un anumit şablon, nu am preferinţe fizice, îmi doresc să fie sincer, modest, bine crescut, inteligent şi să mă facă mereu să râd.
Cătălina Matei