Alexandra Stan este Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards 2011

Apropo.ro / 18.10.2011, 16:17
Alexandra Stan a primit cele mai multe voturi la categoria Best Romanian Act si merge mai departe la Best European Act din cadrul MTV EMA 2011, eveniment ce va avea loc la Belfast.

Alexandra Stan, singura artista feminina din Romania care a fost nominalizata in acest an la Best Romanian Act la MTV Europe Awards (EMA) alaturi de Fly Project, Guess Who, Puya feat Connect-R si Smiley feat Pacha Man a primit vestea pe care o astepta cu mari emotii: ea a obtinut cele mai multe voturi pe site-ul www.mtv.ro, castigand astfel aceasta categorie.

Alexandra Stan

Artista, care a lansat de curand si primul ei album in Romania, „Saxobeats” este foarte fericita ca merge mai departe in competitie, ea calificandu-se mai departe la sectiunea Best European Act. Printre numele mari europene cu care se intrece acum Alexandra se numara noua senzatie a muzicii britanice Adele, suedezii de la Swedish House Mafia si nemtoaica Lena, castigatoare a Eurovisionului in 2010.

Alexandra Stan – Mr. Saxobeat de pe tare.ro

Alexandra este foarte onorata ca reprezinta Romania la MTV EMA si doreste ca pe 6 noiembrie sa fie prezenta la Belfast, de unde MTV Romania va transmite gala de premiere incepand cu ora 23.

Alexandra Stan

Daca Alexandra va obtine cele mai multe voturi si la categoria Best European Act (sesiunea de votare este deschisa pe mtv.ro de pe 18 pana pe 24 octombrie), va da piept cu laureatii din Asia/Pacific, America Latina, America de Nord si Africa pentru Marea finala: World Wide Act!