Alexandra Stan, în război cu Spitalul Judeţean: „Mizerie, dezinteres şi lipsă de respect faţă de pacienţi” – FOTO

De: Cristiana Trifu / 07.03.2018, 14:57
Alexandra Stan, în război cu Spitalul Judeţean: „Mizerie, dezinteres şi lipsă de respect faţă de pacienţi” - FOTO
Alexandra Stan a decis să locuiască o perioadă în Statele Unite ale Americii. A revenit la Constanţa pentru a-şi vedea tatăl care este internat în Spitalul Judeţean, la Secţia Medicală 2.
 Artista a postat pe pagina de Facebook mai multe fotografii cu mizeria din salon şi de la grupul sanitar.

„Imi iubesc tara si ma mandresc peste tot in lume cu faptul ca sunt romanca, dar nu pot sa inteleg de ce noi intre noi nu putem sa ne respectam si sa ne oferim tot ce este mai bun!
Din septembrie m-am mutat in Los Angeles pentru o perioada, dar pentru mine acasa inseamna #Romania. Acum am venit in tara din cauza ca tatal meu se afla in spital. Am fost sa-l vizitez, sa ii fiu alaturi si am ramas socata de conditiile de la etajul 1, Sectia Medicala 2, din cadrul Spitalului judetean Constanta.

Doamna doctor care are grija de tatal meu este deosebita si corecta, insa asistentele nu au vrut nici macar sa stea de vorba cu mine cand le-am atras atentia ca trebuie schimbata branula. Ca sa nu mai spun ca pentru schimbarea cearsafului trebuie sa le dai bani. Mizerie, dezinteres si lipsa de respect fata de pacienti. Asta am intalnit astazi. Eu cred, totusi, ca putem mai mult de atat. #CatedralaNeamului”