Alexandra Stan: „Managerul meu m-a bătut până m-a băgat în spital”

Apropo.ro / 17.06.2013, 13:31
Alexandra Stan a făcut declarații care au șocat. Ea nu a fost implicată în vreun accident rutier, ci a fost bătută cu bestialitate de managerul ei și a fugit plină de sânge. Află motivul!

Duminică, pe contul de Facebook al cântăreței Alexandra Stan, era postat un mesaj cutremurător din care aflam că a avut un accident rutier, iar acum se află la recuperare.

Nimeni nu a cunoscut mai multe detalii despre starea ei de sănătate, decât ceea ce managerul ei făcuse public.

Alexandra

Alexandra Stan bătută de managerul ei (foto: captură video RTV)

Astăzi, luni – 17 iunie, Alexandra Stan a făcut public câteva declarații prin care spunea adevărul despre ceea ce i s-a întâmplat.

Nu a avut niciun accident înfiorător, ci managerul ei a bătut-o de a desfigurat-o. Se pare că acesta doar pregătea terenul și găsise o scuză ieftină pentru lipsa Alexandrei Stan de la concertele programate.

Am încercat să ma lupt cu el, dar m-a lăsat lată. Apoi m-a smucit și m-a urcat în mașină să mă ducă acasă la ai mei. În fața unui club din Constanța a oprit mașina, m-a scos afară și a început să dea iar în mine. Mi-a dat picioare în spate, în rinichi. Am reușit să fug plină de sânge și un individ de altă naționalitate a încercat să mă ajute. El a venit iar după mine și am avut noroc că s-a oprit un echipaj de poliție„, a povestit solista la România TV.

Alexandra Stan

Alexandra Stan

Totul este o minciună, nu am avut niciun accident de mașină. Este o invenție a managerului meu, cel care m-a bătut până m-a băgat în spital. Vreau să știe toată lumea că îndur tratamente oribile din partea lui de un an de zile și nu mai pot! Accidentul a fost doar un pretext ca să justifice lipsa mea de la concerte!„, a declarat cântăreața, pentru cancan.ro.

Alexandra a povestit pentru România TV cum managerul a lovit-o sâmbătă în studioul în care își înregistra melodiile. Totul a pornit de la discuții pe tema banilor, artista fiind nemulțumită de faptul că primea foarte puțini bani.

Marcel Prodan

Marcel Prodan

Cântăreața a fost bătută până a leșinat. Când și-a revenit l-a rugat pe bărbat să o ducă acasă și pe drum, pe fondul altor certuri, Alexandra a coborât din mașină și a fost preluată de un echipaj de poliție care a transportat-o la spitalul din Constanța.

Pe ziuadeconstanta.ro stau scrise cuvintele spuse de Alexandra: „Totul a durat vreo două ore. Fanii mei plâng pentru mine. Se tem că sunt pe moarte. Am depus plângere la poliție. Și-a bătut joc de munca mea.”

O să-l dăm în judecată. O să mergem până în pânzele albe. Nu știam că este bătută de un an de zile. Când a văzut-o mama ei a leșinat„, a spus George Stan, tatăl artistei, pentru RTV.