Alexandra Stan, sexy şi naivă în noul său videoclip

De: Cătălina Matei / 29.04.2014, 10:01
Alexandra Stan, sexy şi naivă în noul său videoclip
Cântăreaţa a lansat, ieri, primul videoclip după scandalul în care a fost implicată anul trecut, alături de fostul ei impresar Marcel Prodan. Piesa "Thanks For Leaving" este inspirată chiar din experienţa de viaţă a Alexandrei.

“Când piesa a fost compusă, am realizat că oamenii vor înţelege prin ce am trecut şi dorinţa mea de a lupta pentru o viaţă mai frumoasă. Mi-am dorit ca «Thanks for leaving» să fie prima piesă după această pauză şi mă bucur că toate aceste sentimente şi emoţii le-am putut exprima prin piesă şi videoclip”, a declarat Alexandra Stan.

 Clipul lansat de cântăreaţă este a patra parte din scurtmetrajul „Thanks For Leaving” şi prezintă finalul unei relaţii, dar şi un nou început. Mesajul transmis este acela că în viaţa fiecărui om există cel puţin o persoană căreia îi putem mulţumi că a plecat.

 

Prezentă în platoul emisiunii ”Teo Show” de la Kanal D, Alexandra a declarat:  “Nu sunt cinică, nu sunt rece, nu sunt o femeie de fier. Sunt un om cu sentimente… Am fost prea naivă, am avut prea multă încredere în unii oameni, mai multă decât în mine şi în intuiţia mea”.

Deşi unele voci au spus că şi-ar fi retras plângerea penală formulata împotriva fostului impresar, Marcel Prodan, artistă a ţinut a sublinieze că procesul continuă.

“Nu pot să dau detalii despre situaţia procesului, în acest moment, însă plângerea nu am retras-o!”, a precizat cântăreaţa.