Alexandra Stan şi-a refăcut viaţa după ce a fost bătută crunt de manager: „Acum sunt mai liniştită”

De: Cătălina Matei / 07.06.2016, 10:54
Alexandra Stan şi-a refăcut viaţa după ce a fost bătută crunt de manager:
Alexandra Stan este fericită, după ce a dezvăluit că iubeşte din nou. După o relaţie care s-a încheiat cu scandal, acum vedeta se pozează mândră alături de noul său iubit, care o însoţeşte peste tot.

Alexandra Stan a devenit celebră odată cu lansarea melodiei „Mr Saxobeat”. După un imens succes internaţional, artista a trecut printr-o perioadă grea când a fost bătută de impresarul său, Marcel Prodan, care îi era şi iubit în acelaşi timp.

Vedeta internaţională trăieşte o perioadă benefică din toate punctele de vedere. Iubitul ei, Bogdan, i-a devenit asistent personal, au petrecut prima vacanţă împreună într-un loc exotic, iar piesele sale au cucerit deja topurile.

“Acum sunt mai liniştită, am parte de o bucurie interioară pe care doar dragostea iubitului meu, Bogdan, mi-o poate oferi. (…) Vreau să fiu înconjurată numai de persoane de încredere, pe care să mă pot baza, de asta Bogdan este şi asistentul meu. Mereu are vorbele la el, ştie ce să îmi spună să mă facă să zâmbesc instant. Mai e şi omul surprizelor, mă trezesc cu câte o poezie de la el trimisă pe mail. E foarte romantic…”

“Mă visez mireasă…Mă visez prinţesă. Încă nu ştiu, las lucrurile să curgă de la sine. Nu vreau să ne grăbim. Fericirea nu constă într-un act”, a declarat Alexandra Stan pentru ziarul ring.