Alexandra Stan, snopită în bătaie de managerul ei!

De: Nicoleta Nicolae / 17.06.2013, 13:43

Alexandra Stan, snopită în bătaie de managerul ei!
Ieri, managerul Alexandrei Stan a anunţat pe pagina ei de Facebook că artista a fost victima unui accident rutier.


La 24 de ore după ce fanii din toată lumea ai Alexandrei Stan au fost informaţi, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, că vedeta e în stare gravă, după un accident rutier, artista a făcut primele declaraţii.

“Totul este o minciuna, nu am avut niciun accident de masina. Este o inventie a managerului meu, cel care m-a batut pana m-a bagat in spital. Vreau sa stie toata lumea ca indur tratamente oribile din partea lui de un an de zile, si nu mai pot!
Accidentul a fost doar un pretext ca să justifice lipsa mea de la concerte!”, a declarat cântăreaţa în exclusivitate pentru CANCAN.ro.

 

Alexandra a povestit pentru România TV cum managerul a lovit-o sâmbătă în studioul în care îşi înregistra melodiile. Totul a pornit de la discuţii pe tema banilor, artista fiind nemulţumită de faptul că primea foarte puţini bani.

Cântăreaţa a fost bătută până a leşinat. Când şi-a revenit l-a rugat pe bărbat să o ducă acasă şi pe drum, pe fondul altor certuri, Alexandra a coborât din maşină şi a fost preluată de un echipaj de poliţie care a transportat-o la spitalul din Constanţa.

Cântăreaţa Alexandra Stan a fost bătută de impresarul său, Marcel Prodan, cel care a descoperit-o şi cel cu care trăia o poveste de dragoste, cei doi fiind surprinşi de paparazzi în diferite ipostaze tandre, fără a recunoaşte relaţia niciodată.

Marcel Prodan s–a nascut pe data de 22 septembrie in 1979, in Constanta. A absolvit Universitatea Andrei Saguna si este cunoscut in Romania ca impresar, dupa ce patru ani la rand a lucrat in umbra pieselor lui Costi Ionita, arata Vk.com, citat de enaţional.ro.