Alexandra Stan trebuie să ia o pauză muzicală

Apropo.ro / 08.07.2013, 16:30
Alexandra Stan trebuie să ia o pauză muzicală
Alexandra Stan nu mai poate urca pe scenă în perioada următoare, după cum i-au interzis medicii.

Alexandra Stan trebuie să stea departe de scenă câteva luni, la recomandarea medicilor specialiști. Aceștia i-au explicat că acum nu are voie să mai cânte sau să se expună în zone zgomotoase, totul pentru a nu i se agrava problemele de sănătate.

Cântăreața a rămas cu sechele după bătaia primită de la fostul iubit și manager, Marcel Prodan, i-a fost afectat nervul optic la ochiul drept și are probleme cu auzul la urechea dreaptă. Artista a depus o plângere împotriva acestuia doar pentru șantaj nu și pentru vătămare corporală.

Avocatul Alexandrei Stan a declarat pentru Ziarul Ring că artista este obligată să-și amâne pe termen nedeterminat revenirea pe scenă. Apărătorul artistei spune că aceasta nu și-a revenit încă din cauza bătăii primite de la impresarul său și, prin urmare, Alexandra nu este încă pregătită să-și continue proiectele muzicale.

Marius Nadă, avocatul cântăreței, a precizat că vrea să deschidă cât de curând un proces civil împotriva lui Marcel Prodan, prin care să solicite rezilierea contractului de impresariere dintre el și Alexandra Stan.