Alexandra Stoian prezintă Ştirile din Sport

Apropo.ro / 25.03.2015, 09:00
Alexandra Stoian prezintă Ştirile din Sport
Prezentatoarea s-a mutat de la pupitrul Ştirilor PRO TV la cel al ştirilor sportive! Alexandra a primit cu entuziasm această nouă provocare şi este fericită să experimenteze şi această latură a carierei de jurnalist.
Alături de Corina Caragea şi Vadim Vijeu, Alexandra va fi responsabilă cu noutăţile din sport, pe care le va aduce în casele românilor prin intermediul rubricii sportive din cadrul Ştirilor PRO TV. 
 
„Am trecut la o altă categorie a profesiei mele şi am luat-o ca pe o provocare, o ocazie să încerc şi altceva, ţinând cont că stilul ştirilor din sport este diferit. Îmi place echipa alături de care lucrez, îi apreciez pentru modul în care îşi fac treaba şi fur de la ei meserie, tot ce înseamnă acest domeniu relative nou pentru mine”,  adeclarat Alexandra. 
 
Încă din copilărie Alexandra a avut înclinaţie către sport şi a practicat mai multe, însă este deschisă şi la experienţe noi: „De mică am practicat sport: gimnastică, balet, atletism şi volei în perioada în care am făcut parte din echipa şcolii. Îmi place şi patinajul artistic, pe care îl urmăresc cu plăcere de fiecare dată. Aş încerca şi sporturile nautice, desigur aş începe încet cu stand-up paddle şi în vacanţele de vară aş experimenta şi windsurf.”
 
Alexandra şi-a început cariera în media la PRO TV Iaşi. Aici a lucrat atât ca reporter de teren, unde a avut parte de experienţe semnficative care au ajutat la formarea ei ca profesionist, cât şi ca prezentatoare. Acum trei ani a venit în Bucureşti, unde a ajuns direct la pupitrul Ştirilor PRO TV, fie alături de colegii ei la matinal, la jurnalul de la 13:00 sau la cel de la 17:00.