Alexandra Tudor

De: Cătălina Matei / 05.11.2007, 00:00
Alexandra Tudor
Ştirile Telesport sînt urmărite, în special, de bărbaţi. Motivul? O pereche de ochi albaştri, pe care Alexandra i-a moştenit de la bunicul său. Este blondă naturală, are doar 22 de ani, se pricepe la fotbal, nu-i place să meargă la cumpărături şi, în plus, găteşte şi foarte bine. Aproape femeia perfectă...
…însă are şi defecte, bineînţeles. Dintre cele recunoscute, pasiunea pentru parfumuri ar fi cel mai costisitor. Însă nu epuizează limita cardului de credit. ”Nu-mi place să merg la cumpărături. Mă plictisesc îngrozitor şi nici nu-mi place aglomeraţia. Iar la noi distracţia romănului e să meargă la mall. Şi cînd vrea să se plimbe, se duce la mall. Prin urmare, nu-mi plac cumpărăturile. În schimb, îmi plac parfumurile. Însă nu sînt exagerată, nu cheltuiesc sume fabuloase. Dar îmi place să miros altfel în fiecare zi”, povesteşte Alexandra. Născută în zodia Peşti, pe 19 martie, prezentatoarea ştirilor de la Telesport a practicat gimnastica sportivă pînă la 12 ani. La un moment dat, a vrut să dea la Teatru. Dar a ajuns la Comunicare, iar acum lucrează în televiziune. Înainte de a se angaja la canalul sportiv, Alexandra a lucrat ca producător la Etno TV, televiziune la care a prestat şi fratele ei mai mare. Iar la Telesport a ajuns printr-un casting. I-a ”fermecat” repede cu ochii săi şi s-a integrat la fel de repede într-o echipă cu mulţi bărbaţi. Şi, pentru că, la început avea părul foartre scurt şi ciufulit, i s-a spus… Ciufulici.
Stelistă convinsă
Chiar dacă fotbalul nu s-ar afla în fişa postului, Alexandra tot s-ar uita la meciuri. Mai ales atunci cînd joacă echipa din Ghencea. ”Ţin cu Steaua. Tatăl meu este dinamovist, iar fratele meu a ţinut cu Rapidul la un moment dat. Iar acum este stelist. Cînd joacă Dinamo, plecăm de-acasă. Cu tata nu ne putem înţelege cînd joacă echipa lui favorită. O singură dată am fost pe stadion, la Manchester United cu Dinamo. N-am văzut nimic din tot meciul, atît eram de absorbită de tot ce se întîmpla în tribune”. Atunci cînd nu se uită la fotbal, se uită la seriale. ”Sînt viaţa mea! La mă uit din şcoala primară. Şi nu ratez nici o serie din , de la nici un post de televiziune”. Nu pierde nici emisiunile de călătorii de la Discovery. Mai ales cele în care protagoniştii şi încearcă tot felul de preparate culinare, Alexandra fiind o gurmandă convinsă. ”Ce poate fi mai frumos pe lumea asta decît să mergi în orice colţ de lume şi să mănînci de toate? Gătesc orice şi bine! Mai ales dacă e ceva din bucătăria romănească. Şi nu mă omor după dulciuri”.
V-a convins?