Alexandra Ungureanu cântă alături de elevii din Transylvania College

De: Cătălina Matei / 20.09.2014, 06:00
Alexandra Ungureanu cântă alături de elevii din Transylvania College
Începutul unui nou an şcolar nu este întotdeauna un motiv de bucurie pentru elevi, însă Alexandra Ungureanu ne arată că şcoala poate fi şi distractivă, atunci când copiilor le sunt încurajate iniţiativele creative.

Pentru că îşi doreşte foarte mult să promoveze educaţia muzicală în şcoli, Alexandra a iniţiat un proiect care să-i implice şi pe copii, în mod activ. Ea a înregistrat primul cover din România al popularei piese “The Cup Song” aparţinând Annei Kendrick, la care a filmat şi un videoclip.

Videoclipul, al cărui scenariu şi regie poartă semnătura Mihaelei Andoni, este o premieră absolută în România şi implică peste 100 de elevi care învaţa la Transylvania College din Cluj, de la ciclul primar şi până la liceu.

Clipul spune povestea unor copii din clasele primare care o strecoară pe artistă în şcoală cu scopul de a da o petrecere de rămas bun pentru cei care absolvă liceul şi urmează să înceapă o nouă etapa a vieţii lor.

Copiii, fie că sunt la ore, în laborator sau la piscină, îşi pregătesc cu grijă paharele de plastic şi reuşesc să o acompanieze pe Alexandra, bătând din palme şi în pahare şi ţinând perfect ritmul cântecului.


„Mă bucur şi le mulţumesc elevilor pentru răbdare, pentru că ştiu că s-au pregătit foarte mult cu acest Cup Song şi mi-aş dori să se mai facă şi în alte şcoli lucruri asemănătoare, pentru că până la urmă merg pe ideea de discipină, de implicare a copiiilor într-un proiect care înseamnă comunicare”, a declarat Alexandra.