Alexandra Ungureanu cântă „Hey Brother”, un cover după Avicii, alături de Nora Denes Symphonical

Apropo.ro / 01.08.2014, 11:59
Alexandra Ungureanu cântă
Alexandra Ungureanu a lansat, alături de Nora Denes Symphonical, un nou videoclip din cadrul proiectului pop-simfonic "Music in pROgress". Campania muzicală este prima de acest fel din România şi îşi propune să spună povestea unor locaţii turistice unice în ţară. Iniţiativa este susţinută muzical de câteva piese pop, orchestrate într-un mod cu totul original, într-o manieră simfonică.
“Povestea „Hey, Brother”, cover după binecunoscutul hit Avicii, este totuşi diferită ca realizare faţă de celelalte piese din proiect. Am ales această piesă şi datorită afinităţii mele pentru muzica country. Poate părea un paradox, pentru că piesa e a unui DJ, dar linia melodică este pur country, iar mesajul piesei foarte puternic, şi ne-am gândit ca ar merge reorchestrată simplu şi reimplementată sub forma unei călătorii muzicale a unor prieteni buni, pe plaiuri maramureşene”, spune Alexandra Ungureanu.
 
Gaşca de cântăreţi călători prin locuri de poveste este formată din Alexandra Ungureanu, Nora Deneş – vioară, Florian Rus – chitară, Camelia Crişan – flaut, Sergiu Homone – tamburină. Invitat special este Ioan Pop din Grupul Iza, care doineşte în jurul focului într-un moment de neuitat, care opreşte parcă timpul în loc.
 
Foto: Facebook
 
Una dintre locaţiile filmării este Lacul Albastru, mai puţin cunoscut din punct de vedere turistic, deşi este un loc unic în Europa, datorită culorii care se schimbă în permanenţă, de la verde smarald – sau cu accente de albastru – până la albastru puternic.
 
Videoclipul a fost regizat de Paula Oneţ, în colaborare cu Andrei Toth. Paula Oneţ este o tânără regizoare cu performanţe in cinematografia internaţională şi este cunoscută pentru filmul „După fel si chip”, prezent în selecţia oficială la festivaluri precum: Karlovy Vary, Zagreb, Cannes sau TIFF.