Alexandra Ungureanu e „Împotriva tuturor”, pentru prima dată în cariera sa!

De: Cătălina Matei / 02.10.2014, 14:12
Alexandra Ungureanu e
Alexandra Ungureanu păşeşte de astăzi într-o nouă etapă a carierei sale impresionante. După ce a înregistrat numeroase succese, de-a lungul timpului, având hituri alături de artişti precum Holograf, Morandi, Crush sau Sistem, acum Alexandra lansează o primă piesă din direcţia solo spre care se îndreaptă. Piesa "Împotriva lor" este interpretată alături de Andrei Vitan, cel mai recent talent descoperit de Adrian Sînă.

Single-ul este o declaraţie de independenţă a artistei, un îndemn de a-ţi urma propria cale, fără să te laşi doborât de obstacolele celor din jur. Într-o lume a vitezei, este mai uşor şi mai rapid să distrugi şi să lansezi săgeţi cu venin, decât să construieşti frumosul. Încrederea în sine şi o atitudine pozitivă sunt elementele cheie care dau forţa unei femei independente de a lupta împotriva răutăţilor celor din jur.


 
Foto: Mihai Ion

„Împotriva lor” este compusă de cel mai în vogă producător al momentului, Adrian Sînă, responsabil pentru succesul single-urilor aparţinând unor artişti că Maxim, Anda Adam sau Lidia Buble, precum şi pentru reuşita proiectului Akcent care domina topurile din ţară şi din străinătate.


Foto: Mihai Ion
Foto: Mihai Ion: FOTOihai Ion

Cu talentul de compozitor al lui Adrian Şină, la care se adăugă vocea puternică, dar diafană a Alexandrei Ungureanu, precum şi intervenţia fresh a lu Andrei Vitan, piesa “Împotriva lor” este cu siguranţă un hit care în scurt timp va fi pe buzele tuturor.


Videoclipul este filmat într-un mod inedit, prezentând două planuri aflate în antiteza: unul întunecat, încărcat cu energie negativă şi nervozitate, iar celălalt plan, în care se afla Alexandra, este plin de culoare, luminat de starea sa optimistă şi încrezătoare.

Atitudinea Alexandrei reuşeşte să molipsească şi personajul din spaţiul mohorât, iar împreună cu el creşte forţa de a merge mai departe şi de a rămâne astfel neclintiţi în faţa valurilor de piedici.