Alexandra Ungureanu – Îmbrăcată în sac!

De: Nicoleta Nicolae / 12.05.2015, 08:00
Alexandra Ungureanu – Îmbrăcată în sac!
Alexandra Ungureanu este cu siguranta una dintre artistele din Romania care mizeaza pe the sock value. La cel mai revent eveniment la care a participat cantareata a facut senzatie cu mixul de haine ales.
Artista a apărut îmbrăcată într-o ţinută inedită, culeasă parcă dintr-un câmp cu flori. Alexandra Ungureanu a optat pentru o creatie Ana Novic, o fustă veselă, înflorată asortata cu un blazer atipic, din rafie.  Elementul total original a fost creat de talentata Ana Novic şi face parte dintr-o serie limitată de astfel de creaţii vestimentare de senzaţie, care va fi lansată abia în toamnă.
‘Imi place sa incerc stiluri noi si am incredere in oamenii cu care colaborez. Impreuna cu Ana Novic si stilistul meu am decis ca aceasta tinuta este perfecta pentru evenimentul de lansare a primei colectii Ana Novic!’ a declarat Alexandra Unugreanu.
 
Daca in trecut, Alexandra, ne-a socat de la culoarea parului, la coafurile foarte sofisticate si s-a auto-proclamat anti-diva, iata ca anul 2015 ne aduce o noua fata artistei din Onesti. Imaginea ei a devenit mult mai feminina, insa tinutele pentru care ea opteaza sunt speciale.