Alexandra Ungureanu lansează “Împotriva Lor” în varianta acustică!

Apropo.ro / 10.12.2014, 11:43
Alexandra Ungureanu lansează “Împotriva Lor” în varianta acustică!
În această toamnă Alexandra Ungureanu a lansat cel mai recent single “Împotriva Lor”. Piesă, produsă în studiourile lui Adi Sana, s-a bucurat de success printre fanii cântăreţei.
Astăzi Alexandra lansează varianta acustică pentru care a lucrat alături de Gabriel Baruta de la Mosquito Production. Extrem de ofertant pentru timbrul vocal al artistei varianta acustică pună în valoare mesajul puternic al piesei şi subliniază talentul Alexandrei Ungureanu.
 
“La această versiune ne-am dorit să existe un contrast şi mai mare între text, dur, şi instrumental, care devine melodios, curgător şi foarte rafinat. Am completat echipă cu bunul meu prieten, chitaristul Ştefan Orfescu şi ne-am gândit şi la un invitat special.  Sunt foarte încântată şi onorată ca violoncelistul Adrian Naidin a acceptat invitaţia noastră, este un muzician extrem de expresiv şi versatil, dar şi un om foarte deschis şi plăcut!”  a declarat Alexandra Ungureanu
 
 
 
 
În această vară artistă a lansat campania muzicală „Music în pROgress” care s-a născut în urma unui concert tematic, ce a avut loc la Baia Mare. Piese precum „Rolling în the deep”, „Stay”, „Material Girl”, „Enjoy the silence” sau „Billie Jean” au fost interpretate de profesorii Liceului de Arte din Baia Mare, alături de de Nora Denes şi Alexandra ungureanu, în variantă 100% simfonică. Concertul s-a bucurat de un real succes, fiind pentru prima oară când o orchestră din România a abordat hituri internaţionale ale muzicii uşoare.