Alexandra Ungureanu: „Prietenii mei ma considera plicticoasa”

Apropo.ro / 02.09.2009, 21:14
Alexandra Ungureanu a venit la videochat-ul Apropo si a destainuit fanilor o parte din proiectele ei de viitor.

Aseara, videochat-ul Apropo a avut-o invitata pe Alexandra Ungureanu. Solista a venit insotita de colegul sau de la trupa Undercover cu care a interpretat piese celebre din repertoriul ei cat si din repertoriul altor artisti internationali, in varianta acustica.

Alexandra este una dintre persoanele cu care poti discuta fara sa iasa in evidenta faptul ca este vedeta si recunoaste ca a muncit foarte mult pentru a ajunge sa fie recunoscuta si apreciata de publicul din Romania.

Cand a fost intrebata care a fost punctul maxim al carierei de pana acum, Alexandra a declarat ca nu poate sa considere o perioada mai buna decat alta, dar considera ca alaturi de trupa Crush, cu care canta si in prezent, a avut parte de cele mai multe satisfactii atat din punct de vedere al notorietatii cat si din punct de vedere financiar, in plus ii convine foarte mult colaborarea cu cei de la Crush, identificandu-se cu stilul acestora. Chiar daca este foarte legata de trupa alaturi de care s-a consacrat isi aminteste cu placere de Unu alaturi de care a scos piesa "Lumea Viseaza", o piesa care a avut mare priza la public.

Alexandra Ungureanu

Alexandra a marturisit ca nu se gandeste la o cariera solo pentru ca postura de solista intr-o formatie in care mai sunt doi baieti ii ofera posibilitatea de a iesi suficient in fata, iar proiectele sale cu trupa Undercover si piesele pop pe care le-a compus i-au oferit suficienta libertate incat sa nu-si doreasca sa faca vreo schimbare.

Legat de noi proiecte, solista in varsta de 27 de ani a marturisit ca lucreaza la un material nou alaturi de cei de la Crush, dar nu are inca idee care va fi noul single, "Heaven can wait" fiind singura melodie de pe noul album care a prins contur si care se indreapta spre o directie clara.

Are o relatie stabila si spera sa fie si ultima si ne-a marturisit ca in timpul liber ii place sa calatoreasca foarte mult alaturi de prietenul ei. Isi aduce aminte cu placere de excursia pe care a petrecut-o in Zanzibar unde a practicat scufindarile. De asemenea Alexandra ne-a marturisit cu parere de rau ca inca nu a putut sa-si de-a examenul pentru brevetul de scufundator din lipsa de timp.

Aceeasi problema o are si cand vine vorba de legatura cu fanii: ii pare foarte rau ca nu poate tine legatura cu ei pe cat de mult si-ar dori si marturisete ca, desi i s-a facut cont de Twitter nu stie sa-l foloseasca. In schimb, cand vine vorba de retele sociale apreciaza foarte mult Facebook-ul si i se pare un mod foarte "cool" (unul din cuvintele ei preferate) sa transmiti tot felul de informatii sau sa iei legatura cu cei apropiati.

Alexandra Ungureanu1

Cu fanii incearca sa aiba o legatura stransa mai ales dupa ce si-a dat seama ca, pentru a scapa de emotiile care i-au "terorizat activitatea artistica" si cu care s-a confruntat la diferitele concursuri de muzica, trebuie sa se concetreze asuprea publicului pe care trebuie sa-l binedispuna si nu asupra juriului. Tot publicul este cel care i-a rasplatit eforturile cantandu-i la un concert in Maramures "La multi ani" la finalul reprezentatiei desi nu credea ca cineva stie cand este ziua ei.

Pentru a ne demonstra inca o data ca faima nu i-a intunecat judecata, Alexandra a spus ca din cauza timpului petrecut la repetitii nu are timp sa se distreze prea mult si de aceea "prietenii mei ma considera plicticoasa", in plus, cand a venit vorba despre bani aruncati pe haine de firma, cantareata a declarat ca ar prefera sa stea jumatate de an in Zanzibar in loc sa cumpere o geanta de firma in valoare de 30.000 de euro.

In timpul videochat-ului, Alexandra a oferit si doua premii: albumul "Hello" si albumul "Frenetica" al trupei latino-rock Marquess pe care Alexandra a colaborat pentru melodia "You and not Tokio". Astfel doi dintre fanii artistei vor primi cele doua cd-uri impreuna cu cate un autograf din partea idolului lor.

 

Crush feat Alexandra Ungureanu – 2nite We Will Rise de pe tare.ro