Alexandra Ungureanu – Sărbătorim femeile în fiecare zi

Apropo.ro / 14.02.2019, 13:23
Alexandra Ungureanu - Sărbătorim femeile în fiecare zi
DIVA are o nouă înfăţişare cu ajutorul cântăreţei Alexandra Ungureanu, imaginea campaniei de primăvară. Ca artist excepţional, cu o voce minunată, Alexandra reflectă perfect imaginea femeii actuale şi independente. Ca ambasador al televiziunii DIVA şi a valorilor acestuia, încurajează publicul să recunoască şi să se bucure de puterea feminină în fiecare zi.

“Ca femeie, sunt fericită că există zile speciale cum sunt Valentine’s Day sau Ziua Femeii, care ne sărbătoresc pe noi, femeile. Dar cred că cei care ţin la mine cu adevărat, partenerul meu, familia, prietenii, colegii, se gândesc la mine şi, într-un fel, mă sărbătoresc şi în toate celelalte zile ale anului.  Şi asta îmi place la DIVA: că ne sărbătoreşte nu doar pe mine, ci pe toate femeile, în fiecare zi. Cu un program special conceput pentru noi, în care ne prezintă femei puternice, femei moderne, din domenii complet diferite, şi ne arată ce înseamnă cu adevărat să fii o femeie a timpurilor noastre.” a declarat Alexandra Ungureanu.

Alexandra devine astfel vocea şi imaginea televiziunii în această primăvară, prin materiale video speciale difuzate pe postul tv, în mediul digital şi social media, în cadrul cărora va transmite publicului mesajul campaniei – DIVA sărbătoreşte femeile în fiecare zi!

DIVA aduce audienţei sale feminine un program special nu doar de Ziua Îndrăgostiţilor, sau 8 Martie, ci în toate celelalte zile ale anului, cu maratoane de filme romantice, seriale medicale de succes, seriale poliţiste şi de investigaţie îndrăgite, cu femei puternice în rolurile principale.
Buchetul de primăvară include un nou sezon al celui mai îndrăgit serial pe teme medicale – Anatomia lui Grey, un nou sezon fermecător şi intrigant din Castle, sezonul cu numărul 4 al serialului Camera de gardă în premieră în România şi o serie de filme celebre precum Mamma Mia!, Vacanţă All Inclusive (Couple Retreat) şi Dragoste de primăvară (Home by Spring).