Alexandra Uşurelu pleacă în turneu

De: Cătălina Matei / 29.05.2014, 09:40
Alexandra Uşurelu pleacă în turneu
După succesul celui mai recent single "Ceva se întâmplă cu noi", Alexandra Uşurelu porneşte în primul său turneu, #cevaseintamplaTour.

Cântecul „Ceva se întâmplă cu noi”, înregistrat alături de vocea inconfundabilă a lui Mircea Vintilă, ne îndeamnă să ne întoarcem la noi şi la sufletul nostru, la ce contează şi ne face cu adevărat fericiţi.

Însoţit de un clip cald, de excepţie ce s-a bucurat de o largă apreciere, filmat în Brazilia, în statul Bahia, cântecul se poate auzi pe mai multe reţele de radio cu acoperire naţională.

„Pentru că sunt mulţi oameni din colţurile ţării care îmi scriu atât de frumos şi mă întreabă când voi ajunge şi la ei în oraş, am acum o imensă bucurie să pot porni în primul meu turneu prin care voi veni la ei acasă cu muzica mea şi întregul spectacol, cu „grădina mea” cu flori, verdeaţă, videoproiecţii ce se realizează pe elementele de decor în forma unor tablouri imense, toate din dorinţa de a-i purta pe oameni măcar pentru 70 de minute, cât va dura concertul, într-o altă lume, paralelă, o lume a sufletului meu”, a declarat artista.

 

 

 Programul turneului:

*Prahova, vineri, 23 mai, ora 21:30, Club Touche

*Bucureşti, vineri, 31 mai, ora 20:30, Inspayer Bistro (fostul Palat Spayer)

*Constanţa, duminică, 1 iunie, ora 21:00, Doors Club

*Timişoara, vineri, 6 iunie, ora 20:00, Porto Arte

*Bucureşti, duminică, 8 iunie, ora 21:30, Femei pe Mătăsari

*Galaţi, vineri, 13 iunie, ora 20:30, Teatris

*Turnu Severin, joi, 19 iunie, ora 21:00, Kripton Club

*Alexandria, vineri, 20 iunie, ora 21:00, The Pub

*Olteniţa, vineri 27 iunie, ora 21.30, La Geo

*Buzău, vineri, 3 iulie, ora 20:30, Cafeneaua Artiştilor

*Târgovişte, vineri, 11 iulie, ora 21:00, La Scriitori

 

Fiecare concert din turneu va avea parte de o producţie consistentă, iar alături de Alexandra, pe scenă, vor urca muzicieni de calibru: compozitorul şi producătorul Bobby Stoica, pianistul argentinian, Mariano Castro, nominalizat de două ori la premiile Latin Grammy cu trupa sa, Narcotango, contrabasistul Adrian Flautistu, binecunoscut de pe scena jazz-ului românesc, şi apreciatul percuţionist Dan Încrosnatu, ce a colaborat cu trupe mari ale muzicii româneşti.

O onoare deosebită în acest turneu va fi prezenţa lui Mircea Vintilă la câteva din concertele din #cevaseintamplaTour.