Alexandra Velniciuc cântă alături de Marina Voica, la “Te cunosc de undeva!”

De: Alexandra Necsoiu / 29.11.2018, 11:31
Alexandra Velniciuc cântă alături de Marina Voica, la “Te cunosc de undeva!”
Sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, în ediţia specială de 1 Decembrie a show-ului “Te cunosc de undeva!”, Alexandra Velniciuc o va imita pe Marina Voica şi va cânta alături de îndrăgita artistă o melodie din repertoriul acesteia. Momentul va fi unul dificil pentru Alexandra, pentru că abia putea să vorbească, fiind diagnosticată cu laringotraheită acută, cu doar o zi înainte de filmare.

“Am păţit acest lucru pe un fond de forţare a glasului şi de oboseală. Cum am trecut peste acest rol, într-o asemenea situaţie? Cu chin şi rugăciune (râde). Cu responsabilitatea de a nu pune o mare artistă pe drum degeaba şi cu respect faţă de ea, pentru că m-aş fi simţit foarte vinovată dacă acest moment nu ar fi ieşit.”, spune Alexandra.

Ca să poată susţine acest moment artistic, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, Alexandra a luat mai multe medicamente prescrise de medicul specialist, a făcut aerosoli şi, înainte de a intra pe scenă, a făcut o gargară cu coniac. „E o soluţie de urgenţă la care apelează uneori cântăreţii, ştiut fiind faptul că acesta este vasodilatator şi relaxează corzile vocale.”, a explicat ea.

Deşi a prezentat-o în mai multe spectacole, este pentru prima dată când Alexandra Velniciuc cântă alături de doamna Marina Voica. “Văzându-mă în starea în care mă aflam, doamna Marina Voica a avut eleganţa să îmi spună că şi ea a fost răcită şi că şi ei îi este greu…”, mai spune actriţa.

Sâmbătă, 1 Decembrie, la 100 de ani de Românie unită, echipa „Te cunosc de undeva!” va da o petrecere totală, cu invitaţi unul şi unul şi cu momente care vor stârni multe zâmbete şi nostalgii. În această ediţie de sărbătoare, transformările concurenţilor vor fi unele speciale, căci Romică Ţociu, Alexandra Velniciuc, Ana Baniciu şi Raluka, Alin Gheorghişan, Connect-R, Carmen Rădulescu, Mihai Trăistariu, Barbara Isasi şi Jean de la Craiova vor imita doar artişti români, iar aceştia vor urca alături de concurenţi pe scenă. Transformările lor vor fi, bineînţeles, jurizate, iar punctele se vor aduna în clasamentul general.

Aşadar, cum vor aprecia juraţii Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan momentul pe care îl vor juca pe scena show-ului Alexandra Velniciuc şi Marina Voica, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 1 Decembrie, de la ora 20.00, numai la “Te cunosc de undeva!”.

Tags: