Alexandra Velniciuc, în ipostaze sexy la tv! Ce transformare!- FOTO

De: Cristiana Trifu / 14.09.2018, 09:03
Alexandra Velniciuc, în ipostaze sexy la tv! Ce transformare!- FOTO
Sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Alexandra Velniciuc se transformă în Camila Cabello şi va cânta “Havana”, melodia care a învins anul acesta toate topurile din lume. Iar frumoasa rochie pe care o va îmbrăca pentru acest rol şi pantofii cu tocuri înalte pe care îi va purta îi vor crea oareşce dificultăţi Alexandrei.

De pildă, pe scenă, la coborârea scărilor, Alexandra e gata să cadă. “Pantofii alunecau, am şi călcat pe trenă, m-am dezechilibrat şi am fost la un pas să mă prăvălesc pe scări”, povesteşte ea.

Melodia pentru acest rol Alexandra a învăţat-o în maşină, pe care o consideră oaza ei de linişte. “În maşină îmi dau telefoanele, îmi repet textele de la teatru şi, mai nou, îmi repet rolurile pentru “Te cunosc de undeva!””, mai spune ea.

Cum vor aprecia juraţii Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan transformarea Alexandrei Velniciuc în Camila Cabello, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 20.00, în cea de-a doua ediţie “Te cunosc de undeva!”, prezentată de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.


 

Tags: