Alexandra Velniciuc, silueta de adolescentă: „Fac zilnic câte 300 de abdomene”

De: Cristiana Trifu / 29.08.2018, 15:22
Alexandra Velniciuc, silueta de adolescentă:
Actriţa Alexandra Velniciuc, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor descoperi din 8 septembrie, ora 20.00, în postura de concurentă la “Te cunosc de undeva!”, face zilnic câte 300 de abdomene. Şi nu renunţă la ele niciodată, orice-ar fi.

“Am această rigoare, de a face zilnic mişcare. Merg alert câte 6 km pe zi. Şi fac câte 300 de abdomene, orice-ar fi”, spune aceasta.

De altfel, mişcarea o ajută pe Alexandra să-şi păstreze silueta de adolescentă. “Eu şi acum îmi port hainele din liceu”, mai spune ea.

Vara aceasta, Alexandra Velniciuc a făcut naveta în Grecia, în satul de la malul mării unde, de 20 de ani, îşi petrece vacanţele împreună cu soţul ei, regizorul Şerban Puiu. De data aceasta, Alexandra n-a mai putut sta acolo toată perioada pe care şi-ar fi dorit-o, din cauza programului aglomerat pe care l-a avut în ţară. Însă cele şase drumuri dus-întors în Grecia pe care le-a parcurs cu maşina au fost departe de a fi obositoare. Şi asta pentru că îi place foarte mult să şofeze. Şi pentru că în maşină nu se plictiseşte niciodată.

“În maşină e oaza mea de linişte. Îmi dau telefoanele, îmi repet textele pentru teatru şi, mai nou, îmi învăţ rolurile pentru “Te cunosc de undeva!””, spune Alexandra.
Care este primul rol pe care ruleta personajelor i l-a oferit Alexandrei Velniciuc, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 20.00, în prima ediţie a noului sezon “Te cunosc de undeva!”.