Alexandrina Hristov a vrajit publicul din Silver Church!

Apropo.ro / 10.04.2009, 13:13
Senina si cu o voce calda, Alexandrina si trupa ei au inceput concertul cu melodia "Avionul de aur".

Artista basarabeana Alexandrina Hristov a cantat aseara in clubul Silver Church din capitala, in fata unui public numeros.

Cu toate ca era programat pentru ora 21.00, concertul a inceput cu o ora mai tarziu, dar judecand dupa reactia celor prezenti in club, asteptarea a meritat.

Cand a intrat pe scena, artista a fost placut surprinsa de numarul mare de fani care au venit sa-i asculte muzica si a declarat ca nu se astepta la asa ceva.

Senina si cu o voce calda, Alexandrina alaturi de trupa ei, si-a inceput concertul cu melodia "Avionul de aur".

In cadrul concertului de aseara, artista si-a lansat albumul de debut intitulat "Om de Lut", despre care spune: "Om de lut este copilul meu, un copil frumos si sanatos, gingas, mai mult minor decat major, rafinat si expresiv. Inima omului de lut bate in ritmuri de jazz, soul, funk, electropop. Omul de lut va canta despre drum, zbor, cautari, vapoare si mare, avioane si ochi verzi, despre dor si insomnie, flori si nervi, Zorro si Fat-Frumos… iubire si cosmos, femei, ploaie si vant, despre Rege si Regina".

Din concert nu au lipsit piese ca "Fata merge pe jos" (melodia cu care a aparut pentru prima data in fata publicului din Romania, in urma cu doi ani), "De cand am plecat", "Numai tu" si bineinteles "Om de lut".

Dupa aproximativ o ora si jumatate, concertul s-a incheiat, asta dupa bisul la care artista a mai interpretat doua melodii, emotionata de caldura spectatorilor ei.

Pe tot parcursul concertului, Alexandrina a vorbit putin cu publicul, pentru a-i multumi si pentru a-i transmite toata dragostea ei.

Cu toate ca e prima data cand o ascult, Alexandrina m-a cucerit din prima clipa, atat cu muzica cat si cu modestia si frumusetea ei. Parcursul ei e remarcabil, pentru un artist a carui muzica s-a raspandit intai pe Internet si apoi a cucerit mii de inimi in sali mici de concerte.

Sa speram ca drumul nu se va opri aici!

Alexandrina Hristov – Un deux trois (imagini din concert): 


Credit Foto: Vlad Eftenie

Â