Alexandru Arșinel a suferit o operație de transplant de rinichi

Apropo.ro / 30.08.2013, 09:35
Alexandru Arșinel a suferit o operație de transplant de rinichi
Actorul Alexandru Arșinel, directorul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" din București, a suferit, joi, un transplant de rinichi, la un spital din Cluj-Napoca.

Țin să mulțumesc din tot sufletul echipei conduse de profesorul Mihai Lucan și, bineînțeles, lui personal, omul căruia îi datorez de ieri, viața„, a declarat actorul, vineri dimineață.

Operația a fost efectuată cu succes la Cluj-Napoca de echipa condusă de reputatul prof. univ. dr. Mihai Lucan, șeful Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal de la Cluj și șeful catedrei de Urologie de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”.

După ce a jucat la Sala Savoy din Capitală în toate spectacolele stagiunii 2012 – 2013, după zecile de turnee efectuate în țară și străinătate și după ce a jucat în fiecare sâmbătă, în iulie și august, la Teatrul de Vară „Herăstrău”, în seria de spectacole „O seară la Revistă” din cadrul stagiunii estivale a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, spectacolele fiind transmise live de TVR2 – o premieră absolută după mai bine de 25 de ani -, starea de sănătate a marelui actor s-a înrăutățit.

Astfel, acesta a fost supus, joi, unei intervenții chirurgicale complicate de transplant renal.

Citește mai multe detalii despre operația suferită de actorul Alexandru Arșinel, pe Mediafax.ro