Alexandru Arşinel, despre povestea de iubire pe care o trăieşte de mai bine de 5 decenii

Apropo.ro / 28.06.2018, 12:38
Alexandru Arşinel, despre povestea de iubire pe care o trăieşte de mai bine de 5 decenii
Are o căsnicie care durează de 50 de ani, iar în tot acest timp Alexandru Arşinel şi soţia lui au fost împreună şi la bine, şi la rău. Astăzi, de la ora 14.00, la “Totul pentru dragoste”, Mirela Vaida le-a pregătit un interviu emoţionant telespectatorilor Antenei 1, în care îndrăgitul actor va vorbi despre povestea lui de iubire, dar şi despre problemele de sănătate cu care se confruntă partenera lui de viaţă.

“Am regretul că i se întâmplă ceea ce i se întâmplă soţiei mele”. Aceasta este durerea pe o trăieşte Alexandru Arşinel, care se vede neputincios în faţa situaţiei în care se află Marinela, femeia iubită. În urmă cu doi ani, aceasta a suferit un accident şi de atunci starea ei de sănătate este una precară. Femeia nu se poate deplasa singură, ci doar sprijinită de cadru, după ce, în toamna anului 2016, a căzut pe scări şi s-a lovit grav la cap. “Mă rog la Dumnezeu de fiecare data. De câte ori trec pe lângă o biserică spun >”, mărturiseşte îndrăgitul actor, care îşi doreşte cu ardoare ca aceste probleme să-şi găsească cât mai repede rezolvarea.

“Vreau să redevină ceea ce a fost”, se roagă Arşinel.  Problemele de sănătate nu l-au ocolit nici pe cunoscutul actor.  A suferit cinci intervenţii la coloană şi un transplant renal, dar este o persoană extrem de optimistă. “Sunt un luptător, mă agat de viaţă, care e atât de frumoasă!”
Alexandru şi Marinela s-au cunoscut în anul 1966, iar doi ani mai târziu s-au căsătorit. A fost dragoste la prima vedere.  Ei nu ţin cont însă de ziua nunţii, ci de cea în care s-au întâlnit. De altfel, şi pe verighetele celor doi este trecută această dată. Totul despre povestea lor de dragoste, astăzi, de la ora 14.00, la emisiunea prezentată de Mirela Vaida, de la Antena !
Tot astăzi, invitată va fi şi Luana Stoica, actriţă şi mamă a doi copii – Lorand (20 de ani) şi Erin (11 ani), despre care telespectatorii pot afla mai multe, de la ora 14.00, la “Totul pentru dragoste”!