Alexandru Ciucu a slăbit 16 kilograme în două săptămâni. Care e dieta?

De: Cristiana Trifu / 07.03.2018, 12:15
Alexandru Ciucu a slăbit 16 kilograme în două săptămâni. Care e dieta?
Alexandru Ciucu a reuşit să slăbească 16 kilograme într-un timp record. Designerul recunoaşte că a apelat la ajutorul unui medic nutriţionist pentru a scăpa de kilogramele nedorite.

“Nu am făcut sport înainte şi nici în timpul dietei. Metoda de slăbit recomandată de medicul nutriţionist este asemănătoare cu celebra dietă Dukan şi constă într-un şoc proteic iniţial, după care se reduce treptat”, a spus Alexandru Ciucu. Acesta a adăugat că, în perioada regimului alimentar metabolismul organismului său s-a reglat.

“În primele două săptămâni am mâncat numai carne. La 8.00, la 10.00, la 13.00, la 15.00 şi la 19.00, carne. Nu mă întrebaţi de altceva că nu am mâncat altceva. Doar carne slabă, gătită fără ulei sau grăsimi – doar grătar, fiartă sau pe teflon”, a dezvăluit Alexandru Ciucu.

 
 
Obişnuit să dea sfaturi în materie de vestimentaţie prietenilor săi, Alexandru Ciucu spune că nu a fost niciodată persiflat în adolescenţă pentru pasiunea pentru croitorie pe care o are de când se ştie. Întrebat dacă le dă costume gratis prietenilor săi, desginerul afirmă cu sinceritate: „Cred că relaţiile de prietenie se ţin cu datoriile plătite la zi”, a declarat designerul la Antena Stars.