Alexandru Ciucu, desemnat furnizorul Casei Regale pentru încă trei ani

De: Gabriela Voicu / 14.05.2013, 14:30
Alexandru Ciucu, desemnat furnizorul Casei Regale pentru încă trei ani
Designerul Alexandru Ciucu va îmbrăca membrii Casei Regale din România pentru încă trei ani, după ce în 2010 a obținut titlul de furnizor oficial al Casei Regale.

Designerul român Alexandru Ciucu a participat sâmbătă la o ceremonie specială, organizată la Palatul Elisabeta, unde a fost desemnat furnizor al Casei Regale a României pentru încă trei ani.

Alexandru Ciucu a fost ridicat la rangul de Maestru și va asigura astfel vestimentația membrilor familiei regale pentru încă trei ani.

În cadrul evenimentului, ASR Principesa Margareta și ASR Principele Radu au felicitat reprezentanții companiilor care vor oferi servicii Casei Regale în următorii trei ani.

Principesa Margareta și Alexandru Ciucu

Designerul, care a primit o diplomă în semn de recunoaștere a statutului său, a declarat: „Sunt încântat de această titulatură de Maestru, cu atât mai mult cu cât vine din partea Regelui. Nu știu dacă oficial înseamnă altceva decât o recunoaștere a meritelor profesionale, însă pe plan emoțional înseamnaă foarte mult pentru mine. Am retrăit aceleași emoții ca atunci când am primit pentru prima dată titlul de furnizor. Ceremonia s-a ținut într-un cadru idilic pe espalanada din fața Sălii Regilor de la Palatul Elisabeta. Toți cei invitați aveau un aer solemn și au respectat cu sfințenie algoritmul cutumelor regale”.

Alexandru Ciucu, ale cărui creații au fost purtate de membrii regali le evenimente fastuoase din străinatate deține Atelierul De Înaltă Creație Alexandru Ciucu și a lansat în ultimii ani colecții vestimentare masculine și, mai nou, feminine, apreciate atât în țară, cât și peste hotare, în special în Monaco, Principatul în care a avut până în prezent două prezentări de modă.