Alexandru Ciucu – idei de ţinute pentru domni în seara de Revelion

De: Mioara Tronaru / 28.12.2011, 06:00
Alexandru Ciucu - idei de ţinute pentru domni în seara de Revelion
Designerul Alexandru Ciucu recomandă domnilor câteva ţinute pentru seara de Revelion.

„Vestimentaţia de Revelion trebuie adaptată locului în care petrecem sfârşitul de an. Mă voi referi în mod special la ţinutele elegante considerând că asortarea acestora ar putea ridica cele mai mari dificultăţi. Iată câteva ţinute gata structurate :
1. Sacou din stofă neagră cu revere de catifea grena, cămaşă albă, papion negru mărimea minimă, blugi negri varianta slim, pantofi bordo de lac, batista grena cu buline negre, curea de lac neagră sau bordo.

2. Sacou din catifea verde forest cu bordura din şiret negru, cămaşă albă, papion negru mărime medie, pantaloni negri, pantofi de lac verde închis sau negri, curea neagră de lac, batista grena cu buline verde închis.

3. Sacou din catifea grena cu revere negru mat din mătase, camaşă neagră, cravata slim din matase grena, blugi sau pantaloni slim negri, pantofi de lac negri sau bordo, curea neagră de lac, batista neagră cu buline negre.

Oricare dintre ţinutele creionate mai sus se pretează celor mai pretenţioase petreceri de Revelion, indiferent dacă alegeţi ca loc de distracţie un club, o discotecă, un restaurant elegant, dacă aveţi bilete la concertul extraordinar al operei din Viena sau daca vă prinde noaptea dintre ani ca oaspeţi într-un palat”.
Dana Popa