Alexandru Ciucu își face debutul ca actor în ”Alt Love Building” – VIDEO

De: Carmen Ulian / 01.12.2014, 12:00
Alexandru Ciucu își face debutul ca actor în ''Alt Love Building'' - VIDEO
Creatorul de modă Alexandru Ciucu debutează în actorie în rolul unui rock star autentic, în pelicula Alt Love Building, ce va avea premiera în cinematografe pe 26 decembrie.

Comedia „Alt Love Building”, de Iulia Rugină, va avea premiera în cinematografele din România a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie. Dacă până acum ,,Love Building” era tabăra de reparat relații, de această dată lucrurile se complică și pentru terapeuți, care experimentează diverse probleme de cuplu.

Așadar, personajul interpretat de actorul Dragoș Bucur se vede el însuși pus în fața unei situații complicate cu partenera sa, Adina Ștețcu. Chiar dacă cuplul pe care cei doi îl formează pe marele ecran pare a fi unul lipsit de probleme, există totuși un obstacol între ei, legat de evoluția personală diferită a fiecăruia.

,,Este puțin tristă relația dintre oamenii aceștia doi care, deși se iubesc, se pare că s-au cunoscut prea târziu și nu reușesc să se sincronizeze. „, povestește Dragoș Bucur.

Alt Love Building

,,Adina Ștețcu este o adevărată actriță de film”, a afirmat Dragoș Bucur. „Ne-am cunoscut acum patru ani, când lucra într-o bancă și s-a înscris la cursurile noastre, iar de atunci a jucat în trei sau patru filme de lungmetraj, printre care și o producție internațională, vreo șapte sau opt scurt metraje și a absolvit o facultate de profil. Toată această experiență a transformat-o într-o actriță cu care a fost o mare plăcere să joc”, a adăugat el.

În acest film, Alexandru Ciucu interpretează rolul lui Axel, un rock star, care va trebui să cânte în fața fanilor săi.

„Piesa este absolut superbă și mi-a plăcut de prima dată când am auzit-o. De altfel, toată echipa s-a îndrăgostit de cântec la prima audiție. Când am ajuns la Bran, toată lumea știa deja piesa pe dinafară. Are un mesaj foarte frumos și mă gândeam chiar să o cumpăr și să o dedic fetiței mele Elena Carolina „, a adăugat Alexandru Ciucu despre piesa „Fata de ciocolată”.

Un film cu o coloană sonoră sută la sută originală, compusă de „Local Heroes”, din soundtrack-ul filmului se evidențiază piesa „Fata de ciocolată” a celor de la „Roads”, care deja beneficiază de un videoclip oficial.

„Alt Love Building” este cel de-al doilea lungmetraj sută la sută independent produs de Actoriedefilm.ro. La fel ca și pentru „Love Building”, bugetul filmului a fost consolidat din surse private.