Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu au aflat deja ce carieră va avea fiica lor

De: Nicoleta Nicolae / 20.01.2015, 12:00
Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu au aflat deja ce carieră va avea fiica lor
Cuplul a organizat duminică seara ceremonia tradiţională a ruperii turtei fetiţei lor, Elena Carolina.

Micuţa, care pe 12 ianuarie a împlinit un an, a fost sărbătorită alături de bunicii ei, de naşi, de rude si prieteni apropiaţi ai părinţilor săi. Aşa cum prevede tradiţia, Elena Carolina a avut ocazia să aleagă de pe o tăviţă obiecte care, conform superstiţiei, îi prevestesc destinul şi cariera.

Fetiţa a ales trei obiecte: microfonul, semn că va urma o carieră artistică, precum mama ei, cheile de la masina, simbolizând că va dori să fie independentă şi va călători mult, iar, în final, metrul de croitorie, spre încântarea tatălui ei, care ar prevesti ca va continua tradiţia familiei sale în domeniul modei.

“A luat întâi microfonul, apoi cheia de la maşină şi centimetrul, aşa că suntem amândoi încântaţi că a pus mâna pe câte ceva de la fiecare dintre noi. Chiar dacă ne va urma sau nu, noi o vom sprijini în orice va alege să facă mai târziu. Ne aşteptam să ia microfonul pentru că îi place foarte mult să danseze şi e foarte receptivă mai ales la muzica pe care o cântă mami la şcoala ei de muzică pentru copii”, declară Alina.

Elena Carolina a venit pe lume pe 12 ianuarie 2014, fiind primul copil al soţilor Alexandru Ciucu – Alina Sorescu.