Alexandru Delea este câștigătorul „Survivor România” 2022; show-ul, lider absolut de audiență, în intervalul 20:28 – 00:32

De: Nicoleta Lepădatu / 01.06.2022, 18:27
Alexandru Delea este câștigătorul „Survivor România” 2022; show-ul, lider absolut de audiență, în intervalul 20:28 – 00:32

Alexandru Delea este câștigătorul „Survivor România” 2022, conform unui comunicat remis Apropo de către postul de televiziune!

Cinci luni. 60 de ediții. 30 de concurenți. 2 triburi. Cea mai puternică competiție din lume. Un sezon mai puternic ca niciodată! Aseară, în direct pe PRO TV, s-a încheiat „Survivor România” 2022!

Seara a început cu ultimul joc al acestui sezon. Cei trei concurenți care au reușit să ajungă până în această etapă a competiției, au intrat pentru ultima dată pe traseu cu un singur gând: să ajungă în finală și la votul celor de acasă care le-ar fi putut aduce 100.000 de euro. Mare le-a fost surpriză când alături de ei au venit toți concurenții care au părăsit show-ul, iar aceștia i-au încurajat exact ca-n perioadele petrecute împreună. Sigur pe el, decis și categoric, Alex Delea a câștigat pentru a treia zi la rând și s-a calificat direct în finală.

Elena și Ionuț au intrat la votul celor de acasă, iar aceștia au decis ca Elena Chiriac să fie cea de-a doua finalistă, în timp ce Ionuț Popa a fost desemnat ocupantul locului 3. Într-o atmosferă extrem de încărcată, domnul Dan a dat pentru ultima oară START VOT între Alex Delea și Elena Chiriac.

Finala Survivor România a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 00:32. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.5 puncte de rating și 28.4% cotă de piață, față de locul 2 care avea 3.9 puncte de audiență și 12.9% share. De-a lungul difuzării, peste 1.7 milioane de români au urmărit ultima seară a competiției, iar în minutul de aur, la ora 22:26, aproape 2.4 milioane de telespectatori așteptau cu entuziasm rezultatul final al serii.

Iar publicul a decis: ALEXANDRU DELEA este câștigătorul SURVIVOR ROMÂNIA 2022 și al cecului de 100.000 de euro! Războinicul, devenit apoi Vultur, a reușit să depășească toate provocările acestui sezon incredibil și să ajungă la inimile celor de acasă, câștigând trofeul atât de mult dorit de către toți cei care s-au înscris în competiție.

Un sezon s-a încheiat, însă Daniel Pavel, prezentatorul celei mai puternice emisiuni din lume a dat vestea cea bună: au început înscrierile pentru anul viitor, pe site-ul survivor.protv.ro!

Foto: PRO TV

CITEȘTE ȘI: Blaze părăsește competiția „Survivor România”; show-ul, lider de audiență duminică seară