Alexandru Mironov spune când va veni Apocalipsa

Apropo.ro / 21.12.2012, 10:45
Alexandru Mironov spune când va veni Apocalipsa
Alexandru Mironov garantează că va veni Sfârșitul Lumii, dar nu va fi pe 21 decembrie 2012. El știe o altă dată pentru Apocalipsă.

Alexandru Mironov a declarat, pentru Agenția Mediafax, că predicțiile mayașilor nu sunt false și a adăugat că Apocalipsa nu va fi, totuși, pe 21 decembrie 2012, ci abia peste 8 miliarde de ani.

Au o urmă de adevăr, în sensul că astronomii și matematicienii mayași își făceau socotelile în perioade de câte 52 de ani, săpau în piatră concluziile lor. Ultimii săpători în piatră au fost cam pe vremea când conchistadorii năvăleau peste mayași. Astfel, aceștia nu au mai apucat să ducă socoteala mai departe de 2012. De aici au pornit speculațiile privind sfârșitul lumii„, a spus Alexandru Mironov.

Acesta a glumit spunând că poate garanta că sfârșitul lumii va veni, însă nu acum.

Eu pot garanta că va veni un sfârșit al lumii, dar acesta va fi peste 8 miliarde de ani, când soarele se va transforma în supernova și globul de foc va înghiți toate planetele până dincolo de Jupiter. Așa spune teoria astronomică. Asta vă pot garanta și ne putem verifica unii pe alții„, a spus amuzat Alexandru Mironov.

Citește mai multe detalii despre Alexandru Mironov prezice când va veni Apocalipsa, pe Mediafax.ro