Alexandru Papadopol devine producător de lungmetraje

De: Cătălina Matei / 05.03.2012, 14:49
Alexandru Papadopol devine producător de lungmetraje
Alexandru Papadopol, interpretul lui Bobby Iordache din “Pariu cu viaţa”, serial ce se difuzează în fiecare luni, de la 20.30, la Pro Tv, devine producător de lungmetraje împreună cu Dragoş Bucur.

Alexandru Papadopol şi Dragoş Bucur, doi buni prieteni care au jucat împreună în „Marfa şi banii”, dar care nu s-au mai intersectat de atunci pe platourile de filmare, vor juca într-un film produs chiar de ei: „Este un gând mai vechi de-al nostru. Intotdeauna ne-am gândit la o alternativă de a face un lungmetraj accesând venituri independente. Sigur că nu am pornit direct de la producerea unui lungmetraj, ci „ne-am antrenat” prin realizarea a nu mai puţin de 12 scurtmetraje. Cu această ocazie voi juca din nou împreună cu Dragoş Bucur după marele succes pe care l-a reprezentat „Marfa şi banii”, filmul lui Cristi Puiu”, spune Alexandru Papadopol.

Alexandru PapadopolFilmările la primul lungmetraj realizat de Alexandru Papadopol şi Dragoş Bucur vor începe în vară, iar din distribuţie vor face parte cursanţii Şcolii de Actorie pe care cei doi o conduc: „Mi-am descoperit o pasiune în a lucra cu oameni talentaţi, care privesc actoria de film ca pe o meserie distinctă. Cel mai probabil o să-l filmăm în iunie în cadrul Şcolii de Actorie de Film pe care o avem. Oricum, am început o nouă sesiune de înscriere care se va termina pe 12 martie, cursanţii din aceasta având norocul să fie primii care joacă într-un lungmetraj alături de noi. De asemenea, ne vor fi aproape şi cei din „grupa specială” a şcolii, ei fiind prezenţi încă de la primul curs până acum, când deja au aproape doi ani de actorie”, povesteşte Alexandru Papadopol.