Alexandru Tudor a promovat in Premiere Class

Apropo.ro / 21.12.2007, 10:29
Alexandru Tudor a promovat in Premiere Class
Alexandru Tudor a fost promovat in a doua grupa valorica, Premiere Class, pozitie ce ii va permite sa conduca partide din Liga Campionilor

Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor a declarat ca Alexandru Tudor a fost promovat in a doua grupa valorica, Premiere Class, pozitie ce ii va permite sa conduca partide din Liga Campionilor.

"Am o informatie conform careia Tudor a fost promovat in Premiere Class, a doua grupa valorica, dupa Elite Class. Dar nu am primit inca nimic oficial de la UEFA. E un pas inainte, o recunoastere a valorii unor arbitrii romani. Si Balaj merita sa fie promovat in aceasta categorie. Eu am spus-o cu multe luni in urma ca unul dintre cei doi va promova. Mai departe depinde de fiecare", a declarat Gheorghe Constantin.

Seful CCA considera ca Tudor are sanse sa fie promovat in prima grupa valorica chiar in vara anului viitor. "Are sanse sa promoveze si in prima grupa valorica chiar si in vara anului viitor. Se intampla ca un arbitru sa promoveze doua grupe intr-un singur an. Daca are prestatii foarte bune poate promova oricand. Important este ca drumul i s-a deschis. In plus, el a deblocat un loc din grupa a 3-a valorica, unde aveam dreptul doar la 3 abitri. Acum in Second Class va promova unul din categoria inferioara", a mai spus Constantin.

Ultimul arbitru in grupa a doua valorica a fost Sorin Corpodean, insa el a fost declasat ulterior, in urma unor prestatii slabe.