„Alfabet preistoric” la Muzeul National de Geologie

Apropo.ro / 18.06.2008, 10:09
Muzeul de Geologie gazduieste in perioada 24 iunie - 11 septembrie programul de activitati "Alfabet preistoric" care se adreseaza copiilor

Muzeul National de Geologie gazduieste in perioada 24 iunie – 11 septembrie programul de activitati "Alfabet preistoric" care se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani.

In vacanta de vara, atelierele de creatie organizate de Muzeul de Geologie pun la dispozitia copiilor informatii despre lumea animalelor preistorice.

Numele programului vine de la denumirea animalelor preistorice ce corspund fiecarei litere a alfabetului. Toate acestea se vor reprezenta in atelierele de pictura, modelaj, colaj, arte plastice. Toate lucrarile realizate in aceasta perioada vor fi expuse in holul muzeului.

Programul "Alfabet preistoric" se va desfasura in zilele de marti, miercuri si joi, din 24 iunie- 11 septembrie.

Copiii cu varste cuprinse intre 4 si 7 ani sunt asteptati in cele trei zile, intre orele 10.00 si 12.00. Copiii cu varste cuprinse intre 10 si 12 ani sunt asteptati in intervalul orar 12.00 si 14.00, in aceleasi zile. Programul este impartit in doua module: primul in perioada 24 iunie – 7 august, iar al doilea in perioada 19 august – 11 septembrie.

Pretul de participare la primul modul este de 90 lei un abonament, iar pretul de participare la un atelier este de 6 lei.

Pretul de participare la cel de-al doilea modul este de 60 lei/abonamentul, iar pretul de participare la un atelier este de 6 lei.

Participarea se face prin inscriere la receptia muzeului dupa achizitionarea biletului sau abonamentului, cu cel putin trei zile inainte de programarea atelierului. Numarul maxim de participanti este de 15 copii pentru fiecare grupa.

Detalii suplimentare la telefon: 212.89.52.