Alice, concurenta din sezonul al doilea, intră în rol neaşteptat de ispită pe „Insula iubirii”

De: Alexandra Necsoiu / 10.05.2017, 12:37
Alice, concurenta din sezonul al doilea, intră în rol neaşteptat de ispită pe „Insula iubirii”
Episodul al doilea al emisiunii „Insula iubirii”, difuzat la Antena 1 marţi, 9 mai, de la ora 20:30, a adus mai multe surprize. Una dintre ele, pornită din strategia fetelor de a-i ţine la distanţă pe băieţii ispite, s-a concretizat într-un prim sărut pe insulă, între Diana şi Maria. Însă cea de a doua surpriză va schimba cursul evenimentelor şi pe insula băieţilor şi pe cea a fetelor. Este vorba despre un personaj complet neaşteptat care, fără să îşi propună, a devenit ispită şi ajunge în acest rol chiar din spatele camerelor de luat vederi.

 

Este vorba despre Alice, concurentă în sezonul al doilea al emisiunii, care a povestit acum ce a însemnat pentru ea experienţa insulei şi de ce ispita Cătălina i-a arătat adevărata faţă a iubitului ei. Imediat după plecarea din Thailanda cei doi s-au împăcat, însă urmărind emisiunea integral, ea a luat decizia de a face o schimbare şi de a ieşi din acea relaţie. „Alin mi-a ascuns foarte multe lucruri care s-au întâmplat în emisiune, nu mi-a spus tot şi i-am văzut adevărata faţă”. Schimbările nu s-au oprit aici pentru că, după despărţirea definitivă de Alin, ea a început să lucreze în echipa emisiunii. „Am rămas în relaţii foarte bune cu producătorii emisiunii şi ei mi-au spus că este un post liber în echipă, la casting, şi dacă vreau să vin la un interviu. M-am bucurat foarte mult când răspunsul a fost afirmativ”, îşi aminteşte Alice cu emoţie.  

În cel de-al treilea sezon ea s-a întors pe insulă, de data aceasta ca membră a echipei de producţiei şi spune că a fost o experienţă interesantă să se afle de cealaltă parte a poveştii. Alice dezvăluie faptul că au fost şi momente în care a empatizat puternic cu concurenţii şi concurentele, ştiind mai bine ca oricine prin ce stări trec. Şi pentru ea a fost o surpriză să afle că unul dintre concurenţi, Cosmin, cu care se întâlnise în Bucureşti la etapele de casting, o place. „A fost surprinzător să aflu că un concurent manifestă un fel de atracţie pentru mine, remarcată şi de colegii mei. Interacţiunea mea cu Cosmin nu se putea întâmpla din acel moment, în emisiune, fără acordul Mariei, partenera lui, pentru că eu nu sunt ispită”, povesteşte Alice.

Ce se va întâmpla între ea şi Cosmin, cum va reacţiona mai departe Maria, prima concurentă chemată la ceremonia focului din acest sezon, este o altă poveste de descoperit pentru telespectatorii Antena 1 pe parcursul emisiunii „Insula iubirii”, în fiecare luni şi marţi, de la ora 20:30.