Alice Cooper a deschis Academia de Rock and Roll pentru copiii străzii

Apropo.ro / 11.10.2012, 17:00
Alice Cooper a deschis Academia de Rock and Roll pentru copiii străzii
Alice Cooper a deschis Academia de Rock and Roll pentru copiii străzii, din dorința de a-i ține departe de infracțiuni și pentru a-și explora talentele.

Alice Cooper, alături de câțiva prieteni, a deschis Academia de Rock and Roll, în Phoenix, SUA, pe o suprafață de 557 de metri pătrați. Aceasta se adresează în primul rând acelor tineri care își petrec timpul pe străzi și care doresc să învețe să cânte la un intrument sau să cânte vocal.

Alice, în vârstă de 64 de ani, crede că muzica este un mod sigur de a ține tinerii departe de probleme, infracțiuni sau alte rele, și poate transforma energia negativă într-una pozitivă.

Armele, drogurile și găștile există mai peste tot acum, în zilele noastre, iar tinerii sunt targetul. Așa că, muzica este răspunsul„, spune Alice Cooper.

Fiecare persoană care se apucă de muzică încă de la o vârstă fragedă își face singură un serviciu, mai spune Cooper, adăugând că ei sunt precum un burete care abosrb informațiile. Alice le oferă o șansă la o viață mai bună sau cel puțin asta este intenția lui.

La Academie, tinerii au posibilitatea să intre într-un studio de înregistrari, în zone echipate corespunzător, muzical vorbind, sau să înregistreze piesele favorite. Profesorii care predau aici sunt dintre cei mai experimentați. Un exemplu în acest sens este Joey Allen de la Kiss care va preda cursurile de chitară.