Alice Cooper, Joe Perry şi Johnny Depp, fascinaţi de România – FOTO

De: Cătălina Matei / 06.06.2016, 10:42
Alice Cooper, Joe Perry şi Johnny Depp, fascinaţi de România - FOTO
Membrii grupului The Hollywood Vampires, celebrul actor Johnny Depp, rockerul Alice Cooper şi chitaristul trupei Aerosmith, Joe Perry, au vizitat, sâmbătă, Castelul Bran.

Super-grupul a aterizat, joi, la Bucureşti şi este foarte curios să descopere România. Cei trei au postat deja pe o reţea de socializare o fotografie cu descrierea „Vampirii la Castelul Bran”.

Veniţi în România pentru a susţine un concert pe data de 6 iunie, starurile se bucură de fiecare clipă petrecută pe plaiuri mioritice. Sâmbătă, Alice Cooper a ieşit din hotelul în care este cazat în Capitală, alături de prietena sa. Cei doi au pornit la pas pe Calea Victoriei, fără gărzi de corp, iar la un moment dat, atraşi de magazine, au intrat la cumpărături.

Johnny Depp a ieşit la rândul său în cursul zilei de vineri prin Capitală, fiind surprins în două localuri. A refuzat însă să facă până acum vreo declaraţie. The Hollywood Vampires, super-grupul care a făcut senzaţie la Premiile Grammy 2016, format din actorul Johnny Depp, rockerul Alice Cooper şi chitaristul trupei Aerosmith, Joe Perry, va cânta, în premieră pentru România, pe 6 iunie, la pavilionul Romexpo din Bucureşti, potrivit mediafax.ro.