Alice Cooper şi Johnny Depp au înfiinţat un super-grup rock

Apropo.ro / 17.02.2015, 08:00
Alice Cooper şi Johnny Depp au înfiinţat un super-grup rock
Alice Cooper, Joe Perry - chitaristul trupei Aerosmith - şi actorul Johnny Depp au înfiinţat un super-group, Hollywood Vampires, care va susţine un concert la ediţia din 2015 a festivalului Rock in Rio, în Brazilia, informează site-ul revistei New Musical Express.

Potrivit site-ului Blabbermouth, la acelaşi festival rock, care va avea loc în luna septembrie la Rio de Janeiro, vor cânta şi alte trupe celebre, precum Faith No More, Queens of the Stone Age şi System of a Down.

Alice Cooper a decis ca noul super-grup să poarte acelaşi nume, Hollywood Vampires, cu trupa pe care a înfiinţat-o în anii 1970 alături de alţi rockeri celebri, mari consumatori de alcool la acea vreme, precum John Lennon, Ringo Starr, Bernie Taupiun, Harry Nilsson, Micky Dolenz şi Keith Moon.

Actorul Johnny Depp este şi un chitarist foarte talentat, care a cântat şi a înregistrat mai multe piese alături de muzicieni şi trupe rock de prim rang, precum Oasis, Bob Dylan şi Marilyn Manson. A colaborat şi cu Ryan Adams, cu care a lansat la începutul acestei luni un nou single, intitulat „No Shadow”.

Citeste mai mult aici!