Alice – Fata cu părul verde de la MTV…

Apropo.ro / 03.08.2009, 00:00
Alice - Fata cu părul verde de la MTV…
Ea e protagonista primului serial românesc exclusiv online, care a fost lansat de www.protv.ro. Are doar 20 de ani şi a cucerit în doar cîteva luni zeci de mii de internauţi cu experienţele sale. Titlurile povestirilor sînt simple: “Gîndacul”, “Frigiderul”, “La spălat de maşini”. Ideile ei însă nu au nimic de-a face cu simplitatea...

Are părul verde, s-a născut la Braşov, iar în prezent locuieşte în Bucureşti, la cămin, şi e fericită. După ce a terminat liceul, în urmă cu doi ani, a ajuns la un festival de teatru din Alexandria împreună cu trupa ei, “Pot”, apoi la un altul în Braşov. Se pare că aceste experienţe au fost de ajuns să fie admisă la Facultatea de regie teatru din Bucureşti. Prima pe listă.

“Nu mă strofoc, nu mă încrîncenez şi lucrurile se întîmplă. Sînt în zodia Balanţei”, îşi caracterizează ea felul de a fi.

După fericirea admiterii, a apărut şi prima mare dezamăgire din viaţa ei: “Tu te crezi special şi, dintr-o dată, ajungi la o astfel de facultate unde cam toţi sînt… speciali”, ne explică Alice. Mai ales că în liceu era vedeta clasei, chiar dacă vorbea în timpul orelor, copia. Din fericire, făcea pe toată lumea să zîmbească şi inclusiv dirigintele îi devenise… fan.

Full online, ca la 20 de ani

Revenind la filmuleţele pe care le postează pe www.alice.protv.ro şi pe care le difuzează şi MTV-ul, Alice a avut de la început succes pentru că, practic, oricare tînăr se poate identi­fica cu experienţele ei: “Mi-e frică de luni”, “O criză de doi lei”, “Cum să mănînci frumos”.

În prezent, are un început de poveste de dragoste cu Matei – “un băiat şi mai special decît mine” – şi pînă şi această poveste este întoarsă pe toată feţele împreună cu prietenii ei virtuali. Şi, chiar dacă fanii ei nu mai au toţi 20 de ani, cum să nu te identifici cu o fată care comentează pertinent despre tot ce mişcă pe lumea asta, locuieşte la cămin şi chiar ştie cum e viaţa reală?

Apropo, înainte de aceste filmuleţe pe care le postează zilnic, era cunoscută în lumea on-line ca fata cu gura mare care a fost înregistrată în timp ce se certa cu prietenul ei la metrou. Vă amintiţi, fireşte!